2700 TL klavye ve mouse önerisi

Bütçe
2500
daha yüksek fiyat grubu için demek istemiştim hocam. 2000-2500 tl bandında olacak şekilde
Valla gerek yok switch dışında çok birşey değişmiyor. Üst kademe bir ürün bu da ekstra 300 400e istediğini switchi alıp öyle kullanmak daha mantıklı hazır indirimdeyken.

Valla gerek yok switch dışında çok birşey değişmiyor. Üst kademe bir ürün bu da ekstra 300 400e istediğini switchi alıp öyle kullanmak daha mantıklı hazır indirimdeyken.
teşekkür ederim hocam. ben switch odaklı değil de tasarım odaklı biraz düşündüğüm için şu çok hoşuma gitti mesela FEKER K75 Mechanical Keyboard with Multifunctional Knob Display custom keycap ile birlikte şahane olabilir gibi geldi ama kronik bir problemi var mıdır bu markanın ya da klavye yolda bırakır mı bilmiyorum

Bu da çok iyiymiş. Markanın kronigi yok epomaker in alt markalarından biri.
bunun fiyatı ama sanırım what29 koduyla düşmüyor. neye göre promosyon kodu bulabiliyoruz acaba? 100 dolar gibi bir fiyata düşebilseydi alırdım sanırım bu klavyeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…