2700 TL Monitör dahil sistem önerisi

redwhite

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI RX 470 Gaming X 4G tabanlı sistem toplamak istiyorum. Intel işlemci olsun. Önerilerinizi bekliyorum.

21.5inc - 1920x1080 ortalama bi monitör fiyatıyla 2,800lira civarı yapıyor.

Bu kasa yerine dark dragon 3x12 kullansam olurmu
Fiyat aralığında yaptığım önerilerde kasayı genelde temsili koyarım, kasa tamamen kullanıcının zevkine kalmış. 600W seçmemin sebebi 80+ Plus Serfitikalı güç kaynağının olmaması. Yoksa 500W bile gayet yeterlidir, önemli olan 12V kanalından verdiği güç ve verimliliği.

RX 470 ekran kartını kullanan bir kaç kişiden duydum bazen donma yaşanıyormuş yani alınmalı mı bu ekran kartı

Donma falan yok, işlemci uyumsuzluğundan darboğaz yapıyordur. Mesela RX 470 İ5 6400 testlerine bakabilirsiniz, hiç bir oyunda ani takılmalar yoktur.

Biliyorsunuz Kaby Lake işlemciler çıkacak. Bu işlemcinin çıkmasıyla yonga değişikliği olurmu. Yani bu işlemciyi beklemeli miyim?

Bu sistem nasıl olur dolar yüksek olduğu için biraz pahalı oldu ama ssd çıkarıp doların düştüğü zaman alabilirim.

internete işlemci ve ekran kartı modelini yazarak aratırsanız videolu oyun testlerini görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…