2700 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

DeLIaDaM12

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller. Benim başlıkta da belirttiğim gibi 2700 TL'ye bir sistem toplamam gerek ama bu senenin başında 300 TL'ye aldığım monitörün bile şu an 360-400 tl arası dolaştığını gördüm ve monitörler dahil her şeyin fiyatının arttığını fark ettim. Şimdilik planım yaz ortasına doğru bu kasayı toplamak ama merak ettiğim şey bu kasada değiştirmem gereken veya bu daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı? Örneğin işlemcinin stok fanı yeterli olur mu? Anakartı biraz kısıp RX 470 almak daha mı mantıklı olur? Aklımda bunun gibi bir çok soru var. Şu anlık önerilere açığım ve iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarttansa ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı olur. Stok soğutucu çoğunlukla yeterlidir, ekstrem durumlar için harici soğutucu kullanın, 2700 e de ekstrem sistem olmaz.

I3 7100 Rx470e darboğaz yapmaz mı?

Bu sistem yerine
G4560 islemci
H110m pro vd anakart
Kingston 8gb 2133 mhz ram
GTX 1050Ti ekran kartı
Tasarımını beğendiğiniz bütçeye uygun fiyatlı bir kasa
Corsair vs 550watt guc kaynağı

i3 7100 ve RX 470 işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapar. O yüzden G4560 seçmek daha akıl karı.

Yukarıda arkadaş her ne kadar bozuk yazsa da bir sistem oluşturmuş, ona bakabilirsin. Artan parayı söylerseniz monitör önerebiliriz.

Bozuktan kastınız nedir merak ettim saygısızlık olarak algilamayin

Böyle bir şey çıktı arkadaşın önerisiyle bir sıkıntı var mı ?

Yazım yanlışları, Sosyale uymayan kurallarla yazılmışı kast ettim. ''gb'' --> ''GB'' ''ram'' --> ''RAM'' gibi gibi.
Bu yazım kurallarına hala alışamadım uyardığınız için teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…