2700 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

upload_2017-5-27_1-49-20.png
O zaman bu oluyor.

upload_2017-5-27_1-50-46.png
Bu ssdyide sisteme eklersem 2727 tl ile sanırım sistemimi toplamış oluyorum. Herkese yardımları için çok teşekkür ederim.5 yıl aynı çöp kasayı kullandıktan sonra sanırım en sonunda en azından high ya da medium fark etmez witcher 3 oynayabileceğim :D

O kart Witcher 3'ü Ultra ayarlarda ortalama 50 FPS oynatıyor. :) Diğer oyunları da sorunsuz Ultra ayarlarda 60 FPS ve üzeri oynarsınız. :) Tabi bazı oyunlarda abartı sistem gereksinimleri oluyor, onları istisna olarak sayıyorum. :)

Ben hep grafiği değil hikaye ve oynanışı düşleyen biriydim o yüzden ultra,high ya da medium çok farketmedi hiç bana :) Ama hep içimde güzel bir bilgisayar toplayıp witcher 3 gibi dark souls 3 gibi oyunları oynamak isteği vardı. Tabiki benim şu an kullandığım patates bunları açmayı bırakın ana menüsüne bile gelemez.

Ben hep grafiği değil hikaye ve oynanışı düşleyen biriydim o yüzden ultra,high ya da medium çok farketmedi hiç bana :) Ama hep içimde güzel bir bilgisayar toplayıp witcher 3 gibi dark souls 3 gibi oyunları oynamak isteği vardı. Tabiki benim şu an kullandığım patates bunları açmayı bırakın ana menüsüne bile gelemez.
Bence PCnizi o kadar ezmeyin ben abimden kalma 9 yıllık hp pavilion kullanıyorum casperdan farkı yok hatta fazlası var hem ekran kartı hem işlemcisi o çok ısınan amd serilerinden

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı