2700 TL monitör önerisi

Bu bütçeye VA panel önermek ne kadar mantıklı ? Hz'si yüksek diye ghostingli monitör alınmaz.

Bence TN panel olmadıkça yüksek Hz daha önemli kişiden kişiye değişir 6600 veya 2060 sistem almayı düşünüyorum ona yakışması gerektiğini düşünüyorum.

Teşekkürler.

Bence TN panel olmadıkça yüksek Hz daha önemli kişiden kişiye değişir 6600 veya 2060 sistem almayı düşünüyorum ona yakışması gerektiğini düşünüyorum.

Teşekkürler.
Ghosting olduktan sonra hz'nin çok bi önemi kalmıyor emin olun. Bende kullanıp iade etmiş biri olarak söylüyorum.

Ghosting olduktan sonra Hz'nin çok bir önemi kalmıyor emin olun. Bende kullanıp iade etmiş biri olarak söylüyorum.

Ancak bu kadar yüksek ekran kartı alıp Hz düşük olmasınıda istemiyorum görüntü çok mu bozuk oluyor 75Hz almak daha mı göz sağlı açısından iyi sizce kullanıcı deneyimi benim için çok önemli.

Ancak bu kadar yüksek ekran kartı alıp Hz düşük olmasınıda istemiyorum görüntü çok mu bozuk oluyor 75Hz almak daha mı göz sağlı açısından iyi sizce kullanıcı deneyimi benim için çok önemli.
Hocam haklısınız ancak ghosting sorunu çok rahatsız ediyor. 75hz ile 144hz arasında hissedilebilecek büyüklükte bi fark var. Ips 165 hz asus monitörler var 3200 TL civarında onlara bakabilirsiniz bütçeniz varsa. Monitörünüz iyi olmadıktan sonra sistemin bi önemi yok bence, ya Hz'den görebileceğin fpsi göremiyorsun yada konforlu kullanamıyorsun. Bütçeniz yetiyorken kaliteli bi ürün almanızı öneririm.

Hocam haklısınız ancak ghosting sorunu çok rahatsız ediyor. 75Hz ile 144Hz arasında hissedilebilecek büyüklükte bir fark var. IPS 165 Hz ASUS monitörler var 3200 TL civarında onlara bakabilirsiniz bütçeniz varsa. Monitörünüz iyi olmadıktan sonra sistemin bir önemi yok bence, ya Hz'den görebileceğin FPS'i göremiyorsun ya da konforlu kullanamıyorsun. Bütçeniz yetiyorken kaliteli bir ürün almanızı öneririm.

Teşekkürler bütçeyi ayarlarım biraz daha bekleyip teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı