2700 tl Netbook önerisi

E

Emirh@N

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu hafta Netbook alacağım. Benim için önemli olan şeyler şunlar;
1. Yüksek derecede oyun
2. Orta derece film yüksek derecede video
3. Taşınabilirlik
4. Performans
5. Tasarım
Benim için önemli olan bunlar bütçeyi 40-50 lira aşabilir birde 60tl ye kadar mouse önerirseniz sevinirim.

MSI GE70 2PC-087XTR Notebook En Ucuz Fiyatı
Harika bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.

» İŞLEMCİ

Intel® Core™ i5-4200H - 2.8 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'e kadar
» RAM

8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 16 GB)
» SABİT DİSK

1 TB SATA (7200 Rpm) HDD
» İŞLETİM SİSTEMİ

FreeDos (windows işletim sistemi yoktur)
» EKRAN KARTI

NVIDIA GeForce GTX 850M DDR5 2GB Ekran Kartı

Zaten yüksek derecede oyun ve tasarım-taşınabilirlik 2.500 TL için imkansız şeyler neredeyse. Stealth serisi olmadığı sürece bunları birleştirmek zor.

Mac alacaktım ama vazgeçtim galiba. Bu arada macte oyun oynanmıyor diyen arkadaşlara inanmayın ben mis gibi 2009 model macle bf4, medium'da bf3 ultra' da oynuyorum. Ama değiştirmenin vakti geldi çünkü güncellemeler gelmemeye başladı((

msi ge60 2pc 091xtr apache öneririm hızlı al dan 2300 liraya almıştım yüksek oyunlarda ısınma dışında bir sorunu yok çok memnunum öneririm

yani msi dan pişman olmazsın üstteki arkadaşın verdiği msi ge70 yerine benim dediğim msi ge60 ı düşünebilirsin aralarındaki tek fark inc farkıdır ve aralarında 320 tl fark vardır eğer illa 17 inc diyorsan tamam ama gereksizse 17 inc için 320 tl fazladan vermen sana yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…