2700 TL Notebook Önerisi

Laptop tarafında monster veya msi veya asus tavsiye ederim. Lenovoymuş, acermiş geçin onları. Bu üç marka seni pişman etmez. Ekran kartını hiç değilse gtx 950m tutturmakta fayda var.

Laptop tarafında monster veya msi veya asus tavsiye ederim. Lenovoymuş, acermiş geçin onları. Bu üç marka seni pişman etmez. Ekran kartını hiç değilse gtx 950m tutturmakta fayda var.
Neden öyle dediniz? Lenovo gayet kaliteli cihazlar üretiyor. Ben 2 aydır Acer kullanıyorum stres teste dahi 82 dereceyi geçmedi. Bazı (hatta çoğu) cihazı sorunlu die tüm cihazları sorunlu olacak diye birşey yok deilmi?

Vallaha kardeşim, bizde bir acer laptop var. Laptop arada takılıyor, sallayınca açılıyor. Hem 2 ay bence yeterli değil, 1 sene hiç arıza çıkmazsa eyvallah Teknosada toshıba gordum. Laptop durdugu yerde alev alev yanıyor. Lenovo ile ciddi bilgilerim yok, almışken iyisini alma taraftarıyım yine de. Sonuçta lenovo nun gaming laptop iddiasını göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…