2700 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

lemekko13

Hectopat
Daha fazla  
2700TL Ye Pc toplayacağım beyler sizce bu sistem iyi midir veya siz nasıl bir sistem önerirsiniz?

Grand Theft Auto 5 Arma 3 Cs go gibi oyunları High-Very High ayarlarda 60 50 fps civarı oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçenizi yükseltme imkanınız varsa bu sisteme bir göz atabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    55,1 KB · Görüntüleme: 587

Sadece vatandan toplayacağım

O paraya DDR4 toplanabilir. İlerleyen saatlerde toplar resmini atarım. Anca tavsiyem 1 hafta bekleyip RX 480 almak.
Hocam 29 unda çıkıyormuş o zamana kadar rx 480 li bi sistem önerirmisin 2700TL Bütçeli rica etsem ?

Peki bu nasıl?

Dosya Ekleri

• pc 1.png
    53 KB · Görüntüleme: 517

Hocam 29 unda çıkıyormuş o zamana kadar rx 480 li bi sistem önerirmisin 2700TL Bütçeli rica etsem ?

Peki bu nasıl?
İyi olmuş ancak kasayı değiştirin Everest'e güvenilmez. Zalman Z3 Plus öneririm. 100 TL fark var aralarında. Eğer bütçenizi aşar ise bellekleri 8GB Tek Modül olarak satın alın o da yeterli olacaktır. İlerde gerekirse yükseltirsiniz.

Peki bu nasıl?
İşlemci i5 6402p olması yeterlidir. Ekran kartı için en az 105 TL bütçe artacak. Kasa olarak Everest her ne kadar tavsiye edilmese de forumda kullanıp memnun kalanlar da var iyice bir araştırın. Öte yandan Cooler Master rahatlıkla alınabilir. RX 480 kesinlikle beklenilmeli onun için 950 TL ye yakın bir bütçe oluşacak eğer kasa değişmez ise. RX 480 fiyatlarına bakacak olur isek. 4 GB versiyonu 199$ yani 585,94 TL. 8 GB' lık versiyonu ise 674,27 TL yapıyor ancak ülkemiz vergi nedenleriyle fiyatlarında artış olacaktır.
Aceleniz yok ise kesinlikle beklemelisiniz. Kartın fiyatı belli olmadığı için şu anlık sisteme yardım edemeyeceğim ancak RX 480 satışa başladığı vakit kesinlikle konunuza dönüş sağlayacağım.
Bu arada testte kullanılan işlemci size tavsiye ettiğim işlemci.
RX 480 oyun performans testleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam vakit var ama bu ay çıkmadan toplamak istiyorum o kadar erken gelirmi ben 29 u diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…