Sradezs Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #1 Babam artık bana PC bakmaktan usandı bende öyle. Bütcemiz 2700 TL ve GTA 5'i yüksek ayarlarda 70 FPS üstü oynatacak bir PC arıyorum, lütfen bulursanız söyleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2020
Babam artık bana PC bakmaktan usandı bende öyle. Bütcemiz 2700 TL ve GTA 5'i yüksek ayarlarda 70 FPS üstü oynatacak bir PC arıyorum, lütfen bulursanız söyleyin.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 26 Temmuz 2020 #2 Ben size hazır bir PC toplayacağım tek yapmanız gereken sipariş vermek olacak. BIOS güncel, montajı ve testi yapılmış şekilde geliyor; Pc Toplama Sihirbazı www.sinerji.gen.tr Bu bilgisayarın yanına şu ekran kartını alacaksınız yani almak zorundasınız; Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com 2900 TL tutuyor ama gerçekten kaliteli parçalar var ve her oyunu yüksek ayarda oynatır bu sistem. İsterseniz 2700 TL'ye APU bir sistem yapabilirim. O sistem GTA 5 60 FPS açar. Bu gönderdiğim 100 FPS oynatır.
Ben size hazır bir PC toplayacağım tek yapmanız gereken sipariş vermek olacak. BIOS güncel, montajı ve testi yapılmış şekilde geliyor; Pc Toplama Sihirbazı www.sinerji.gen.tr Bu bilgisayarın yanına şu ekran kartını alacaksınız yani almak zorundasınız; Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com 2900 TL tutuyor ama gerçekten kaliteli parçalar var ve her oyunu yüksek ayarda oynatır bu sistem. İsterseniz 2700 TL'ye APU bir sistem yapabilirim. O sistem GTA 5 60 FPS açar. Bu gönderdiğim 100 FPS oynatır.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 26 Temmuz 2020 #3 Tek tek toplayabilir misin?