2700 TL sistem toplama

Bütçe
2700

Mustafa.z

Femtopat
Daha fazla  
Pek fazla bütçem yok ama ortalama bir PC dizmeme yardım eder misiniz? GTA 5 30 FPS açsa yeter. Hikaye modunu asla bitiremedim içimde kaldı.

Pek fazla bütçem yok ama ortalama bir PC dizmeme yardım eder misiniz? GTA 5 30 FPS açsa yeter. Hikaye modunu asla bitiremedim içimde kaldı.

Seni bu hale sokan hayata yazıklar olsun. En düşük bunu bulabildim.
YouTube'dan araştırarak oyun performansını izle. İçine sinerse alabilirsin.

Hocam elimde 2400 TL'ye APU bir sistem var R3 2200G 16 GB RAM GTA 5 60-70 FPS orta ve yüksek ayarlarda oynatır.

Son düzenleme:
Seni bu hale sokan hayata yazıklar olsun. En düşük bunu bulabildim.
YouTube'dan araştırarak oyun performansını izle. İçine sinerse alabilirsin.

Bu arkadaşın attığı sistemi alabilirsiniz hocam kasa ve PSU iyi değil ama ben 3100e daha iyi bir sistem bulamadım.

Ryzen 5 2600`lü olanı ilk başta kesin olarak alın birisi almadan. Şahsen param olsa kendim alırım ama. Sonradan yine 2666 MHz RAM ekleyip FPS arttırırsınız.
Ryzen 5 2600`lü olanı kesin alın. Nvme SSD`de mevcut içinde ve güç kaynağı da rahat besliyor ki bazıları diyor kötü, C4 veya bomba falan diye ama aşırı kötü ve bilinmeyen bir marka almadığınız sürece besler. Ben aşırı kötü bir marka kullanıyorum 600 W Platoon diye ve hiçbir şey olmadı şahsen R9 270`li sistemimde. Sonradan para biriktirip ilk PSU değiştirip sonra RAM ekleyebilirsiniz ama bunu kaçırmayın kesinlikle biri almadan önce direk alın. Test yapacaksınız zaten ekran kartı, CPU testlerini ve bir şey olursa direk geri gönderirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı