2700 TL'ye Corsair HS80 alınır mı?

LasTSHoT_0

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Corsair HS80 alınır mı?
Not: 2700 TL'ye alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben 2. el almanızı öneririm. Sıfır ayarında fnatic React+ aldım 500 liraya. Ne yırtığı söküğü bilmemnesi vardı sıfırdan farksızdı.

Hocam 2. el e yönelmek istemiyorum özellikle kulaklıkta çünkü satan adam ne kadar hijyenik onu bilmem mümkün değil.

Hocam kolonyalı ıslak mendillle temizlerseniz problem olmaz. Bu iç çamaşır gibi bir şey değil ki onu da 60 derecede yıkayınca hijyenik oluyor.

Hocam kolonyalı ıslak mendillle temizlerseniz problem olmaz. Bu iç çamaşır gibi bir şey değil ki onu da 60 derecede yıkayınca hijyenik oluyor.

Hocam ben zaten teknolojik ürünleri 2. el almaya karşıyım çünkü bozulmayacağının garantisi yok.

Hocam ben zaten teknolojik ürünleri 2. el almaya karşıyım çünkü bozulmayacağının garantisi yok.

Bu fiyata 50mm sürücü, harici mikrofon kalitesinde mikrofonla rakipsiz. Kesinlikle öneririm.

Sanal 7.1 mi kullanıyor değil mi kulaklık.

Sanal 7.1 mi kullanıyor değil mi kulaklık.

Sanal 7.1 diye bir şey yok hocam onlar pazarlama stratejisi. Bütün kulaklıklar en iyi stereo modda çalışır. Soruna cevap vereyim evet ama bu bilgi hiçbir anlam ifade etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı