Arkadaşlar ekran kartı olarak RX 480 veya 580 8 GB modellerine bakacağım n11.com'da çok ucuza satılıyor güvenilir mi ? Veya önerilerinizi beklerim tek amacım FPS sabit olsun sistem kendini beslesin yeter. Umarım bu temel sağlam olmuştur
Arkadaşlar ekran kartı olarak RX 480 veya 580 8 GB modellerine bakacağım n11.com'da çok ucuza satılıyor güvenilir mi ? Veya önerilerinizi beklerim tek amacım FPS sabit olsun sistem kendini beslesin yeter. Umarım bu temel sağlam olmuştur
Bu sistem alınmaz. Uyumsuz bir sistem. N11.com da satılan ucuz RX580 mining'de kullanılmış oluyor ve hali ile 2.el satılan ekran kartlarını ömrü en fazla 1 sene. Bütçenizi bilmiyorum fakat bu sistem kesinlikle alınması gereken bir sistem.
N11'de satılan ekran kartları mining için kullanılmış 2.el kartlar. Verdiğiniz sistem dengesiz, kalitesiz bir sistem olmuş. Tüm sisteme toplam bütçeniz ne kadar?
Hocam o anakartı herkes öneriyorda bütçe yok o kadar işlemciyede yetmiyor rx 570 4gb a kadar inebilirim işlemci r5 1400 yetmiyormu veya 1500x a320m in e farkı var o kadar ileriye dönük istemiyorum
N11'de satılan ekran kartları mining için kullanılmış 2.el kartlar. Verdiğiniz sistem dengesiz, kalitesiz bir sistem olmuş. Tüm sisteme toplam bütçeniz ne kadar?
Hocam şuan dolardan dolayı bütçe belirlemedim sadece sağlam yeterli bir sistem istiyorum. Rx 580 4gb ıda başka kampanya veya sitelerden alacağım. Dolar inince alacağım fakat önceden belirlemek istiyorum.
Doların ineceğini belli değil. Bence 23 Kasım'ı (Black Friday'i) bekleyin. Aşırı yüksek indirimler yapılacak. O zamana kadar da bütçenizi yerine oturtun.