2700 TL'ye i5 4590 ve R9 285 Sistem Toplama

mkurt200234

Megapat
Makaleler
10
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu sistemi almaya karar verdim. Yarın gidip alacağım. Yine de size sormak istedim. Sistem nasıl olmuş? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemciyi gtx 750 ti için öneriyorlar. En fazla gtx 760 için... Gtx 970'e 4460'ın altında işlemci takar iseniz bu sene idare eder. Belki bir sene daha da gider ama sonuç olarak işlemci bir gün dar boğaz yapacaktır. Bu sistem tavsiyesi her oyunu ultrada açar fakat kısa ömürlü bir sistemdir. Zotac gtx 970 de en berbat gtx 970'lerden biridir.

Arkadaşlar bu sistemi almaya karar verdim. Yarın gidip alacağım. Yine de size sormak istedim. Sistem nasıl olmuş? Önerilerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 38935
Bu sistem güzel olmuş ancak güç kaynağı konusunda Corsair VS 550W almanız daha iyi olacaktır. Sizin seçtiğiniz güç kaynağından daha kalitelidir.

Xigmatek Tauro 600W; 12V kanalından 432W vermekte.
Corsair VS 550W; 12V kanalından 504W vermektedir. Corsair kalitesi.

Arkadaşlar sistemde ufak bir değişikliğe gittim. İşlemciyi 4690 almaya karar verdim. Güç kaynağınıda Corsair VS 650W aldım. 6-7 ay sonra ekran kartını MSI gtx 970 alacağım.

Ekran kartını sakın zotac alma soğutması berbat ısınan bir kart cw sorunu çıkma olasılığıda yüksek. İşlemcide en az fx8320 amd ise intel ise i5 4660 idealdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…