2700 TL'ye Monitör Dahil Sistem Önerisi

FatihEnes.

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim aklımdaki nvidia-intel bir sistem. OC yapmayacağım. Bu yüzden anakartı ucuz tutup i5 4690 işlemci almak ne kadar mantıklı olur ? Biraz araştırmalarım sonucu physx özelliği olsun driver desteği olsun aklıma kazınan GTX770 oldu. Sizin önerileriniz nedir ? Yorumlarınızı,tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aklımdaki sistem (Biraz aşıyor bütçemi ama uzun vadeli kullanacağım için bi kere ödeyelim dedim.)
sistem.JPG

İşlemciyi 4440 yapabilirsin ekran kartını r9 280x yapmanı öneririm ileriye dönük sistem olması için yavaş yavaş VRAM istemeye başladı oyunlar

Bu arada PSU yetersiz kalmış 650w bir PSU yeterli olur

İşlemciyi 4440 yapabilirsin ekran kartını r9 280x yapmanı öneririm ileriye dönük sistem olması için yavaş yavaş VRAM istemeye başladı oyunlar
hocam zaten haftasonu indirimi ile 2800 liraya felan denk geliyor. R9 280x modelinde neyi önerirsiniz model olarak ? Birde işlemci olarak benim hep istediğim işlemcidir . Değiştirmeyi düşünmüyorum.

Ben indirim kısmını düşünmedim r9 280x model sapphirenin toxic modeli gayet başarı powercolor modeli iyi tavsiyem bunlar

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı