2700 TL'ye Monster Abra A5

512Mb

Hectopat
Daha fazla  
Baştan söyleyeyim. Hayatınızda gördüğünüz en kararsız insanım.

Bir yanım al bi netbook ufaktan yazılımcılığa başla diyor (hobi olarak.) bir yanım al bi laptop oyun oyna keyfine bak diyor. (Sadece lol.)

İşin aslı tek sorun,

Netbooktan LOL'ü en düşük ayarlarda 40-50 FPS'de oynayabilir miyim? Cözünürlük yeter mi? Çoğu paylaşımlı ekran kartı kullanıyor, pratikte nasıldır?

Bunun icin max 1.500tl verebilirim.

Yok olmaz kardesim derseniz ikinci tercihim 3.000tl civarı güzel bir laptop almak.

Aklımda monster abra a5 var. 2.700tl su an, indirim olur mu bilmem.

İkisinde de uzun pil omru olursa tadından yenmez.

Biliyorum tek sorun, diye baslayip dizdim hepsini :D

Ancak netbook konusunda internette tatmin edici hicbir sey yok. Yardimlarinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceki bir mesajımda yazdığım gibi;

''Monster'i ben beğenmiyorum şahsen. Tamam, donanım olarak harika ancak dizüstü bilgisayarlarda iş donanımla bitmiyor. Bir laptop'a donanım koymak kadar bilgisayar ısındığında soğutabilecek bir sistem koymakta önemlidir. Monster bilgisayarlarda ısınma sorunu var. Adamların günahını almak istemem ancak benim genel olarak okuduğum yorumlar öyle.''

Mikail Fidan'ın dediği gibi Msi daha kaliteli ve güzel bir seçim olacaktır.

Isınmayan Laptop yoktur. Boşta kullanımda Monster'larda öyle bir sorun yok temizlik ve bakımı düzenli yapıldıkça, kendim kullanıyorum oyun oynadığımda doğal olarak ısınıyor boşta buz gibi. Biraz kaba duruyor oda tercih meselesi.
Ayrıca ekstra olarak istediğim zaman açıp kapatabileceğim dokunmatik fan düğmeside mevcut.

Isınmayan Laptop yoktur. Boşta kullanımda Monster'larda öyle bir sorun yok temizlik ve bakımı düzenli yapıldıkça, kendim kullanıyorum oyun oynadığımda doğal olarak ısınıyor boşta buz gibi. Biraz kaba duruyor oda tercih meselesi.
Ayrıca ekstra olarak istediğim zaman açıp kapatabileceğim dokunmatik fan düğmeside mevcut.
Elbetteki yok ancak bir Casper'in ve Asus'un soğutması bir değildir. Bilgisayar ısınır, ama kullanıcıya rahatsızlık vermez. Tabii ki siz kullanıyorsanız ve sorun yok diyorsanız elbet vardır bir bildiğiniz ama kullanan kişiler ısınma sorununun baş gösterdiğini söylüyor.

Elbetteki yok ancak bir Casper'in ve Asus'un soğutması bir değildir. Bilgisayar ısınır, ama kullanıcıya rahatsızlık vermez. Tabii ki siz kullanıyorsanız ve sorun yok diyorsanız elbet vardır bir bildiğiniz ama kullanan kişiler ısınma sorununun baş gösterdiğini söylüyor.

Isınma oluyor ancak termal macun ve bakım yapılmadığı zaman oluyor, bunları söyleyenler bakımı yapıp tekrar baksın sıcaklık değerlerine. Yanlış anlaşılmasın Monster fanatiği değilim benim babamın oğlu üretmiyor sonuçta sadece memnun olduğumu dile getirmek istedim...
Saygılar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı