Sistem özellikleri böyle arkadaslar kutu garanti fatura her sey mevcutmus, sizinde görüsünüzü almak istedim. Uzun zamandır para biriktiriyordum komple set olarak görünce ikinci el düsünmeme ragmen aklıma yatti. Almalı mıyım, ne düsünüyorsunuz?
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
++++
Anakart düşük. Bütçeyi 3000TL ye çıkarabilirseniz size güzel bir sistem toplayabilirim. ( Yeni kullanılmamış bir sistem )
2800TL ye Ryzen 3 2300X ve B450M anakart kullanabiliriz, ama ekran kartını Aliexpress üzerinden alman gerekir ( GTX 960 4GB ).
Şöyle bir problem var benim elimde monitör, ve diger ekiomanların hiç biri yok. Anakart 2. Nesil ryzen’i destekliyor performans acisindan kayip yasar miyim?
Anakart düşük. Bütçeyi 3000TL ye çıkarabilirseniz size güzel bir sistem toplayabilirim. ( Yeni kullanılmamış bir sistem )
2800TL ye Ryzen 3 2300X ve B450M anakart kullanabiliriz, ama ekran kartını Aliexpress üzerinden alman gerekir ( GTX 960 4GB ).
1300x ile tam performans alınıyor RX570’den fakat ileride yetmedigi zaman R7 1700 veya 2700 ekler yoluma bakarım diye düsünüyorum sorun yasamazsam eger performans olarak direkt yarın alıcam, uzun zamandır pesine düstügüm bilgisayar toplama hasretim biticek
Overclock’a ihtiyac duymam gibi duruyor zaten ömrünü kısaltıyor ben pek önermiyorum. İleride 2700 veya 1700 takip ekran kartı upgrade etmeyi düsünüyorum.