2700 TL’ye R3 1300X RX 570 Tabanlı 2. El Sistem

Morphine

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri:
  • Gigabyte A320M Anakart.
  • Ryzen 3 1300X İşlemci.
  • Gskill SniperX 8GB 3000Mhz RAM.
  • Sapphire Nitro Plus 4GB RX 570 Ekran Kartı.
  • Toshiba (OCZ) 250 GB SSD.
  • Samsung 500GB HDD.
  • Zalman R1 600W Kasa.
  • 75 Hz Freesync 21.5" LG Monitör.
  • Rampage RX serisi Gaming Klavye+mouse
  • Rampage Gaming Kulaklık.

Sistem özellikleri böyle arkadaslar kutu garanti fatura her sey mevcutmus, sizinde görüsünüzü almak istedim. Uzun zamandır para biriktiriyordum komple set olarak görünce ikinci el düsünmeme ragmen aklıma yatti. Almalı mıyım, ne düsünüyorsunuz?
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
++++

Son düzenleme:
AMD destek verirse kullanabilirsin. Ama gidip 2700x gibi bir işlemciyi takmak komik olur. Bütçeyi artır yeni işlemciler çıksın, 2. Nesil toplarsın.

Anakart düşük. Bütçeyi 3000TL ye çıkarabilirseniz size güzel bir sistem toplayabilirim. ( Yeni kullanılmamış bir sistem )
2800TL ye Ryzen 3 2300X ve B450M anakart kullanabiliriz, ama ekran kartını Aliexpress üzerinden alman gerekir ( GTX 960 4GB ).

AMD destek verirse kullanabilirsin. Ama gidip 2700x gibi bir işlemciyi takmak komik olur. Bütçeyi artır yeni işlemciler çıksın, 2. Nesil toplarsın.
Şöyle bir problem var benim elimde monitör, ve diger ekiomanların hiç biri yok. Anakart 2. Nesil ryzen’i destekliyor performans acisindan kayip yasar miyim?
Sorun su elimde monitör ve ekipmanda yok ve bütcem bu civarlarda kısıtlı, anakart düsük olması islemci performansını çok mu etkiler?

Performansa etkisi olmazda overclock yapamazsın Sadece.

Performansa etkisi olmazda overclock yapamazsın Sadece.
1300x ile tam performans alınıyor RX570’den fakat ileride yetmedigi zaman R7 1700 veya 2700 ekler yoluma bakarım diye düsünüyorum sorun yasamazsam eger performans olarak direkt yarın alıcam, uzun zamandır pesine düstügüm bilgisayar toplama hasretim biticek
Performansa bi etkisi olmaz. Sadece overclock yapamazsınız ve ileriye dönük olmaz. 1-2 yıl sonra değiştirme gereği duyabilirsiniz.
Overclock’a ihtiyac duymam gibi duruyor zaten ömrünü kısaltıyor ben pek önermiyorum. İleride 2700 veya 1700 takip ekran kartı upgrade etmeyi düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…