Morphine Kilopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2019 #11 YusufB26 dedi: Anakartı B450 S2H yapın a320 bu devirde alinacak sey degil Genişletmek için tıkla... Sistem’i 2. El toplu satin oluyorum set seklinde malesef degistiremem, ben fiyatına göre sistem iyi mi onun icin yardım istiyordum
YusufB26 dedi: Anakartı B450 S2H yapın a320 bu devirde alinacak sey degil Genişletmek için tıkla... Sistem’i 2. El toplu satin oluyorum set seklinde malesef degistiremem, ben fiyatına göre sistem iyi mi onun icin yardım istiyordum
Kanekiyi severim Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2019 #12 Morphine dedi: Sistem’i 2. El toplu satin oluyorum set seklinde malesef degistiremem, ben fiyatına göre sistem iyi mi onun icin yardım istiyordum Genişletmek için tıkla... Fiyatina gore iyi YusufB26 dedi: Fiyatina gore iyi Genişletmek için tıkla... Kacirmayin
Morphine dedi: Sistem’i 2. El toplu satin oluyorum set seklinde malesef degistiremem, ben fiyatına göre sistem iyi mi onun icin yardım istiyordum Genişletmek için tıkla... Fiyatina gore iyi YusufB26 dedi: Fiyatina gore iyi Genişletmek için tıkla... Kacirmayin