Arkadaşlar ben yeni bir sistem toplayacağım bu sisteme göre monitör tavsiyesi verebilir misiniz?
Sistemin birazı:
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 6800 XT golden sample.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Anakart: MSI B450M-A Pro Max II AMD.
Bütçe: 2700.
İşte hocam bende zaten bütçeyi biraz geçtim o yüzden düşük.O ekran kartına 2K yaraşır hocam bana kalırsa 1080p de kalmayın, ama 1080p isteseniz bile bütçeniz aşırı düşük. İkinci el anca.
İkinci elde önerebileceğiniz siteler var mı?O ekran kartına 2K yaraşır hocam bana kalırsa 1080p de kalmayın, ama 1080p isteseniz bile bütçeniz aşırı düşük. İkinci el anca.
O ekran kartına 2K yaraşır hocam bana kalırsa 1080p de kalmayın, ama 1080p isteseniz bile bütçeniz aşırı düşük. İkinci el anca.
Anlayabiliyorum hocam da, 1080pye sıfır olarak iyi birşey alamazsınız o bütçeyle, ikinci el bulursanız anca. En düşük olarak elle tutulur şunun gibiİşte hocam bende zaten bütçeyi biraz geçtim o yüzden düşük.
Hocam zaten şimdi araştırdım ölü pikseller ile geliyor ve ghosting oluyormuş.Sıfır iyi gözüken bu var ama bana pek inandırıcı gelmedi. Dexim H238SG 23.8'' 165Hz 1ms (Hdmı+Dp) Freesy - PttAVM.com - 2024
Hocam zaten şimdi araştırdım ölü pikseller ile geliyor ve ghosting oluyormuş.
Neyse hocam zamanınızı aldım teşekkürler.Hocam o bütçede gayet normal şeyler az ekmeğe çok köfte istiyorsunuz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.