aliyilmazx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 516 Çözümler 1 8 Eylül 2025 #1 https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m75-phantom-rgb-kablosuz-gaming-klavye-p-51892 Sizce değer mi arkadaşlar?
https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m75-phantom-rgb-kablosuz-gaming-klavye-p-51892 Sizce değer mi arkadaşlar?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.722 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 8 Eylül 2025 #2 O fiyata alınmaz.
aliyilmazx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 516 Çözümler 1 8 Eylül 2025 #3 roxy1881 dedi: O fiyata alınmaz. Genişletmek için tıkla... Öneriniz nedir peki?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.722 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 8 Eylül 2025 #4 aliyilmazx dedi: Öneriniz nedir peki? Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
aliyilmazx dedi: Öneriniz nedir peki? Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
aliyilmazx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 516 Çözümler 1 8 Eylül 2025 #5 roxy1881 dedi: MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Tasarımı pek hoşuma gitmedi ya.
roxy1881 dedi: MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Tasarımı pek hoşuma gitmedi ya.
K Kkamberr Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #6 aliyilmazx dedi: Tasarımı pek hoşuma gitmedi ya. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde aynı arkadaş önermişti bu klavyeyi bana yaklaşık 2 haftadır kulllanıyorum ve memnunum. Tek eksi diyebileceğim yanı tuşlar hassas ve benim elim de büyük. Aynı anda 2 tuşa basıyorum arada.
aliyilmazx dedi: Tasarımı pek hoşuma gitmedi ya. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde aynı arkadaş önermişti bu klavyeyi bana yaklaşık 2 haftadır kulllanıyorum ve memnunum. Tek eksi diyebileceğim yanı tuşlar hassas ve benim elim de büyük. Aynı anda 2 tuşa basıyorum arada.