2700TL klavye önerisi

Agony1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7800XT+13400F
Son düzenleyen: Moderatör:
İki ürün arasında seçim yapmak istersen
Akko MonsGeek MG75W, malzeme kalitesi, yazılım desteği, stabilizer kalitesi ve modlanabilirliği ile daha rafine ve uzun ömürlü bir deneyim sunuyor.
MCHOSE G98 Pro ise gösterişli, numpad'li ve fiyat/performans odaklı bir ürün. Özelleştirme kısmında biraz daha sınırlı olabilir ama kutudan çıktığı haliyle "plug & play" kullanıma uygun.

Benim kendi kullandığım ürünü önermemi istersen

Ürün çok sessiz uzun süre pc başında vakit geçirdiğim için bunu tercih ettim. Çokta memnunum

İlla ikisi arasında kalmadım örnek olsun diye attım, attığın klavye güzelmiş ama bana biraz daha küçük bir şey lazım.

İlla ikisi arasında kalmadım örnek olsun diye attım, attığın klavye güzelmiş ama bana biraz daha küçük bir şey lazım.
Nasıl birşey istiyorsun sen söyle ben ona göre bakayım senin için

Machenike K500 Pro-B94W Tri Mode Silver Switch RGB Beyaz Gaming Klavye | GANK Bu tarz mı istiyorsun boyut olarak ? bu üründe forumda en çok önerilen ürünlerden birtanesi ayrıca Bu markanın indirim kodları vardı 200tl hala duruyorsa bakabilirsin.

İyi sosyaller. İyzico kampanyaları ile klavye alacağım %60 olmasın onun harici her boyutta olabilir. Bir de sessiz olması lazım. Aklımdaki klavyeler:MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-7) AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye. VGN V87 Mekanik Klavye not: Bunlar üst sınır normalde ne kadar ucuz o kadar iyi.
G98 Pro almanız daha iyi olacak.
Vgn giriş seviyesi soketlere sahip.

G98 Pro almanız daha iyi olacak.
VGN giriş seviyesi soketlere sahip.

Tuşların üzerindeki simgeler çok hoşuma gitmedi bunda da. Diğer modelleri pahalı. Bu klavye hakkında merak ettiğim bir şey var G75 Pro ile ne kadar kalite farkı var.

Nasıl bir şey istiyorsun sen söyle ben ona göre bakayım senin için.

Machenike K500 Pro-B94W Tri Mode Silver Switch RGB Beyaz Gaming Klavye | GANK bu tarz mı istiyorsun boyut olarak? Bu üründe forumda en çok önerilen ürünlerden birtanesi ayrıca bu markanın indirim kodları vardı 200TL hala duruyorsa bakabilirsin.

Bu klavye güzelmiş ama marka ve satıcı bilmiyorum pek daha once gordum ama kullanmadım yani. Kriterlerim sessiz olması, FPS oyunları için uygun olması(cok onemli değil bu genel kullanım olacak), %60 veya %65 olmaması.

Tuşların üzerindeki simgeler çok hoşuma gitmedi bunda da. Diğer modelleri pahalı. Bu klavye hakkında merak ettiğim bir şey var G75 Pro ile ne kadar kalite farkı var.

Bu klavye güzelmiş ama marka ve satıcı bilmiyorum pek daha once gordum ama kullanmadım yani. Kriterlerim sessiz olması, FPS oyunları için uygun olması(cok onemli değil bu genel kullanım olacak), %60 veya %65 olmaması.
Zaten Machenike markası aslında bilinen marka Gank.com.tr distribütörü şuan mesela bir çok forumda öneri olarak görebilirsin stokları çabuk bitiyor. Machenike K600-B100 Benim kullandığım olarak önerdim sessiz ve şık bir klavye , ama sen daha ufak istediğin için Machenike K500 Pro-B94W önerdim buda forumda en çok önerilen klavyelerden birtanesi olduğu için

Güzel gözüküyor ama muadili varsa Gaming.Gen.TR sitesinden alırım herhalde. İyzico kampanyasının bitiş süresine göre G75 Pro da bekleyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı