Gorgomit Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 291 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar resimde gördüğünüz sistemi topladım inşallah bugün siparişi verecem kasa dışında değişebilecek bir şey var mı?(Kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum)
Arkadaşlar resimde gördüğünüz sistemi topladım inşallah bugün siparişi verecem kasa dışında değişebilecek bir şey var mı?(Kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum)
Gorgomit Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 291 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #3 Sadece oyun bilgisayarı olarak kullanacağım bu yüzden AMD sistem daha hızlı geldi bana. Birde İntele oranla daha ucuz.
Sadece oyun bilgisayarı olarak kullanacağım bu yüzden AMD sistem daha hızlı geldi bana. Birde İntele oranla daha ucuz.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 13 Haziran 2014 #4 2700 TL veriyorsunuz. Az bir bütçe değil. Ama madem istiyorsanız toplanır. Siz karar verin artık. Size kalmış. Dosya Ekleri asdasd.png 31,7 KB · Görüntüleme: 381 Adsız.png 31,1 KB · Görüntüleme: 532
2700 TL veriyorsunuz. Az bir bütçe değil. Ama madem istiyorsanız toplanır. Siz karar verin artık. Size kalmış.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 13 Haziran 2014 #6 Silinen üye dedi: Bu sistem daha iyi. Eki Görüntüle 5237 Genişletmek için tıkla... O kart Z11'e sığmaz. Sığarsa bile uc uca. Z11 in içi çok küçük. Z3 veya Z5 alınabilir.
Silinen üye dedi: Bu sistem daha iyi. Eki Görüntüle 5237 Genişletmek için tıkla... O kart Z11'e sığmaz. Sığarsa bile uc uca. Z11 in içi çok küçük. Z3 veya Z5 alınabilir.
B Barış Şentürk Ziyaretçi 13 Haziran 2014 #7 @Silinen üye kullanmadığınız ürün hakkında nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 13 Haziran 2014 #8 Kullanıcı yorumları. @MF Kullanıyor. Kendisi bahsetti. Gtx 660 zor sığıyor demişti.
B Barış Şentürk Ziyaretçi 13 Haziran 2014 #10 Sığıyor yanlış bilgilendirme yapmayın kasa da gayet büyük.