Remircan Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem Özelikleri İşlemci: Intel Core İ5 12400F Ekran Kartı: RTX 3060 Ti Bellek: (16X2) 32 GB DRR5 SSD: Samsung 980 500GB / Samsung 980 PRO 2TB Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 2000-2700 TL kulaklık önerebilir misiniz? Oyun odaklı olursa iyi olur.
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 Allah'ım kafayı yiyeceğim, biraz özellik yazın Bluetooth mu kablolu mu kulak içimi kulak üstümü. Atıyor ortaya konuyu sonra bana yardımcı olunamadı.
Allah'ım kafayı yiyeceğim, biraz özellik yazın Bluetooth mu kablolu mu kulak içimi kulak üstümü. Atıyor ortaya konuyu sonra bana yardımcı olunamadı.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 4 Kasım 2023 #3 Canak anten dedi: Allah'ım kafayı yiyeceğim, biraz özellik yazın Bluetooth mu kablolu mu kulak içimi kulak üstümü. Atıyor ortaya konuyu sonra bana yardımcı olunamadı. Genişletmek için tıkla... Hocam 2700 TL kablolu kulak üstü istiyordur. Oyuncu kulaklığı zaten kulak içi olmamalı.
Canak anten dedi: Allah'ım kafayı yiyeceğim, biraz özellik yazın Bluetooth mu kablolu mu kulak içimi kulak üstümü. Atıyor ortaya konuyu sonra bana yardımcı olunamadı. Genişletmek için tıkla... Hocam 2700 TL kablolu kulak üstü istiyordur. Oyuncu kulaklığı zaten kulak içi olmamalı.
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #4 MzSe dedi: Hocam 2700 TL kablolu kulak üstü istiyordur. Oyuncu kulaklığı zaten kulak içi olmamalı. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim fakat belirtmesi lazım.
MzSe dedi: Hocam 2700 TL kablolu kulak üstü istiyordur. Oyuncu kulaklığı zaten kulak içi olmamalı. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim fakat belirtmesi lazım.
Remircan Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem Özelikleri İşlemci: Intel Core İ5 12400F Ekran Kartı: RTX 3060 Ti Bellek: (16X2) 32 GB DRR5 SSD: Samsung 980 500GB / Samsung 980 PRO 2TB Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #5 Canak anten dedi: Allah'ım kafayı yiyeceğim, biraz özellik yazın Bluetooth mu kablolu mu kulak içimi kulak üstümü. Atıyor ortaya konuyu sonra bana yardımcı olunamadı. Genişletmek için tıkla... Kablolu olursa daha iyi olur ama Bluetooth'da olur ve az sakin ol. Kulak içi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
Canak anten dedi: Allah'ım kafayı yiyeceğim, biraz özellik yazın Bluetooth mu kablolu mu kulak içimi kulak üstümü. Atıyor ortaya konuyu sonra bana yardımcı olunamadı. Genişletmek için tıkla... Kablolu olursa daha iyi olur ama Bluetooth'da olur ve az sakin ol. Kulak içi.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 4 Kasım 2023 #6 Remircan dedi: Kablolu olursa daha iyi olur ama Bluetooth'da olur ve az sakin ol. Kulak içi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için mi alıyorsunuz? kulak içi pek mantıklı olmaz.
Remircan dedi: Kablolu olursa daha iyi olur ama Bluetooth'da olur ve az sakin ol. Kulak içi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için mi alıyorsunuz? kulak içi pek mantıklı olmaz.