GFresxZ Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 111 20 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar 2700TL'ye Solid 6400 [Buğra Akpınar] | AMD A8-9600 GT 1030 2GB DDR4 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu sistem aluırımlı alınmazsa bir tane sistem toplar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2021
Arkadaşlar 2700TL'ye Solid 6400 [Buğra Akpınar] | AMD A8-9600 GT 1030 2GB DDR4 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu sistem aluırımlı alınmazsa bir tane sistem toplar mısınız?
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 20 Ocak 2021 #2 Alınmaz. Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Buna bakabilirsin. İşlemciyi Ryzen 5 yaparsan çok daha iyi olur.
Alınmaz. Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Buna bakabilirsin. İşlemciyi Ryzen 5 yaparsan çok daha iyi olur.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Ocak 2021 #3 kqqk13 dedi: Alınmaz. Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Buna bakabilirsin. İşlemciyi Ryzen 5 yaparsan çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... 4650G almak yerine bir RAM modülü daha alması daha mantıklı.
kqqk13 dedi: Alınmaz. Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Buna bakabilirsin. İşlemciyi Ryzen 5 yaparsan çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... 4650G almak yerine bir RAM modülü daha alması daha mantıklı.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 20 Ocak 2021 #4 Teknocuk dedi: 4650G almak yerine bir RAM modülü daha alması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben ileride yükseltmeye açık olsun diye Ryzen 5 önermiştim. İleride yükseltme yapılmayacaksa sizin dediğiniz gibi olabilir.
Teknocuk dedi: 4650G almak yerine bir RAM modülü daha alması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben ileride yükseltmeye açık olsun diye Ryzen 5 önermiştim. İleride yükseltme yapılmayacaksa sizin dediğiniz gibi olabilir.
R Raxendal Femtopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #5 kqqk13 dedi: Ben ileride yükseltmeye açık olsun diye Ryzen 5 önermiştim. İleride yükseltme yapılmayacaksa sizin dediğiniz gibi olabilir. Genişletmek için tıkla... İleride alması mantıklı ama şu anlık bu işlemci gayet iyi yani fiyat perf. Göre zaten artık o işlemci değil Intel Pentium G6400 yapılmış oda iyi işlemci 4.0 GHz
kqqk13 dedi: Ben ileride yükseltmeye açık olsun diye Ryzen 5 önermiştim. İleride yükseltme yapılmayacaksa sizin dediğiniz gibi olabilir. Genişletmek için tıkla... İleride alması mantıklı ama şu anlık bu işlemci gayet iyi yani fiyat perf. Göre zaten artık o işlemci değil Intel Pentium G6400 yapılmış oda iyi işlemci 4.0 GHz