The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.182 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 30 Nisan 2018 #11 Silinen üye dedi: Yani sli ve cf ile işim yok hatta hızaşırtma bile yapmayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... O zaman önerim BIOS güncellemesi ile Gigabyte GA-AB350 Gaming 3 veya Gigabyte GA-AX370M-DS3H almanı öneririm.
Silinen üye dedi: Yani sli ve cf ile işim yok hatta hızaşırtma bile yapmayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... O zaman önerim BIOS güncellemesi ile Gigabyte GA-AB350 Gaming 3 veya Gigabyte GA-AX370M-DS3H almanı öneririm.
Görkem Efe ÇATLI Hectopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 179 Yer Osmangazi / Bursa 8 Aralık 2018 #12 ben aynı işlemciye asus rog crosshair vii hero x470 4366OC mhz gaming anakart aldım.Her ne kadar overClock olayından anlamasam da tek tuşla bu olayı çözebiliyormuşum ve de hoşuma gitti. Eksik kalan parçalar var ram oda
ben aynı işlemciye asus rog crosshair vii hero x470 4366OC mhz gaming anakart aldım.Her ne kadar overClock olayından anlamasam da tek tuşla bu olayı çözebiliyormuşum ve de hoşuma gitti. Eksik kalan parçalar var ram oda