2700X işlemci üstüne sistem toplama

impious23

Decapat
Herkese merhaba. Elimde 2700x işlemci var, geri kalan parçalar için bana tavsiye ürünler soyler misiniz? Sadece oyun oynuyorum, render, streaming falan yapmayacağım. Ayrıca overlock da yapmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka model vermekten yana seçim konusunda yardım etmek isterim.
Anakart olarak x370 x470 çipsetli anakarta yönelmelisin. Tavsiyem x 470 olacaktır. Maddi yönden tuzlu gelir ise B350 anakartı iyi araştırmalı kullanıcılarından fikir almanı tavsiye ederim. O.C yapmayacağını belirttiğin için.
RAM seçimini anakartını seçtikten sonra bellek listesine bakarak karar vermelisin. 2x8 GB ve 3xxx frekans altı seçmemeye özen göster.
Depolama konusunda 1x SSD 1x Mekanik disk olarak ayarla SSD yerine maddi durumun var ise M2 de olabilir.
PSU limitlerde W seçme biraz yüksek olsun ki ileride donanım değiştirdiğinde yada eklediğinde PSU yetecek mi diye düşünme. Hem kaliteli PSU lar uzun yıllar hizmet edebilirler. Kaliteli markadan sertifikalı al mümkünse Gold almalısın.
Monitör, ekran kartı, klavye, maus, ses gibi oyun keyfini etkileyecek donanımlar senin zevkine seçimine göre şekillenmeli. Hedefini net anlamadan tavsiye vermek biraz yavana kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…