Sepphuku Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, ekran kartım 5500XT. İşlemcim ise Ryzen 7 2700X, Valorant'ta ~150FPS alıyorum, Ryzen 5 3600 alıp takarsam FPS'in 200+ olacağını düşünüyorum. Bir yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, ekran kartım 5500XT. İşlemcim ise Ryzen 7 2700X, Valorant'ta ~150FPS alıyorum, Ryzen 5 3600 alıp takarsam FPS'in 200+ olacağını düşünüyorum. Bir yardımcı olabilir misiniz?
KS KS Sepphuku Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #11 Ousia dedi: V-Sync kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Kapalı. Artı 0 Eksi
OguzhanKBCL Hectopat Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 44 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2021 #12 Isı değerlerini kontrol ettiniz mi peki? Anormal bir durum var mı? Buna göre FPS limiti filan mı açık acaba diye düşünüyorum ancak büyük ihtimalle kontrol etmişsinizdir. Artı 0 Eksi
Isı değerlerini kontrol ettiniz mi peki? Anormal bir durum var mı? Buna göre FPS limiti filan mı açık acaba diye düşünüyorum ancak büyük ihtimalle kontrol etmişsinizdir.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #13 CrawLTR dedi: Yüksek ayarlarda aynı ekran kartı ve 3500X ile 300+ FPS alıyorum hocam optimizasyonla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oyun biraz optimizasyon konusunda özürlü. Kendileri de bunu belirttiler ve bunun üstüne yoğunlaştılar. Artı 0 Eksi
CrawLTR dedi: Yüksek ayarlarda aynı ekran kartı ve 3500X ile 300+ FPS alıyorum hocam optimizasyonla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oyun biraz optimizasyon konusunda özürlü. Kendileri de bunu belirttiler ve bunun üstüne yoğunlaştılar.
OguzhanKBCL Hectopat Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 44 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2021 #14 Oyun çıktı çıkalı diyorum, Valorant bi garip oyun. Hem oynanış olarak hem grafik olarak. Üstüne bi de böyle sorunlar... Artı 0 Eksi
Oyun çıktı çıkalı diyorum, Valorant bi garip oyun. Hem oynanış olarak hem grafik olarak. Üstüne bi de böyle sorunlar...
KS KS Sepphuku Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #15 OguzhanKBCL dedi: Oyun çıktı çıkalı diyorum, Valorant bir garip oyun. Hem oynanış olarak hem grafik olarak. Üstüne bir de böyle sorunlar... Genişletmek için tıkla... Şu sıralar ~100FPS alıyorum oyun CPU'nun %20'sini kullanıyor. Artı 0 Eksi
OguzhanKBCL dedi: Oyun çıktı çıkalı diyorum, Valorant bir garip oyun. Hem oynanış olarak hem grafik olarak. Üstüne bir de böyle sorunlar... Genişletmek için tıkla... Şu sıralar ~100FPS alıyorum oyun CPU'nun %20'sini kullanıyor.