2700X sistemde Kernel mode heap corruption mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

emr01060

Femtopat
Daha fazla  
Yeni topladığım PC.
AMD R7 2700X.
2 adet kit G.Skill CL16 3200MHz XMP 8 GB RAM.
MSI B450 Tomahawk Max anakart.
ASUS ROG STRIX RTX2060 o6g ekran kartı.
WD 500GB M.2 SSD.
Sharkoon 650Watt Power Supply.

Bilgisayarı ilk aldıktan 1 hafta sonra 2 kez Memory management, 1 kez crıtıcal_process_dıed mavi ekran hatalarıyla karşılaştım. Bunlar nadiren geldi. Sonrasında Memtest ile RAM testi yaptım, bir tek hata verdi. Sonrasında XMP kapalı şekilde test yaptım, yine bir hata verdi. RAM'ları tek tek denedim, bu kez hata çıkmadı. Sonrasında yine 2 RAM takılı hem XMP açık hem XMP kapalı şekilde 2 RAM takılı test yaptım, bu sefer hata vermedi. RAM'ları temizlemiştik, belki de o yüzden düzelmiştir. Her ihtimale karşı Windows'u da temiz şekilde yeniden kurduk fakat bu sefer de kernel mode heap corruption hatasıyla karşılaştıgım için size minidump dosyalarını atmak istedim. Yardımıcı olursanız sevinirim. PC daha yeni ve montaj, editlerde kullanılacak. Garantim var ama sorunun neden oldugunu ögrenmek istiyorum.

Not: Minidump dosyasında bir tek kernel mode heap hatası yer alıyor çünkü diger hatalarda PC'ye format atmıştım.
Not2: PC'de sürekli ses yapan benim görüşüm arızalı fakat çalışan bir HDD var yönetici sekmesinde HDD çevrim dışı şekilde çevrimdışı oldugu halde mavi erkan hatası veririmi eger öyleyse HDD elektrigini keseyim
Not3: Kernel ve critical hatası PC açılırken verdi Memory hatasıda Premier açıkken verdi

Minidup Dosyam Yandisk

Son düzenleme:
Gameloop ve Tencent Games kaldır.

Ekran kartı sürücün güncelliğini kontrol eder misin? Güncel değil ise güncellemelisin.

USB portuna sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın. Klavye ve farenin USB çıkışlarını tak çıkart yap.

Logitech yazılımlarını kaldır.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

pubg oynuyorum logitech yazılımlarıda var bunları yaptıgımda sorun düzelirse birdaha kullanamammı yoksa scannow yaptıktan sonra gerimi kurayım zaten az önce kernel security check failure mavi ekran hatası daha aldım nedir bu biosum beta son sürümde bir alt sürüme alsam düzelirmi beta oldugundan olabilirmi hataları genellikle pc tam açılırken veriyor

Yeni aldığın mavi ekranın minidump dosyasını paylaşın.

Mavi ekran sorunun çözüldüğü zaman uygulamaları tekrar yükleyebilirsin.

Ek olarak hızlı başlatma kapatmanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…