EmperorVeyn81TR Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 61 17 Aralık 2023 #1 Bugün bilmediğimden bir soru soracağım bu piyasadaki 270-280Hz olan monitörlere OC yapılabiliyor mu yoksa bunlar fabrika çıkışımı OC lu sorum budur.
Bugün bilmediğimden bir soru soracağım bu piyasadaki 270-280Hz olan monitörlere OC yapılabiliyor mu yoksa bunlar fabrika çıkışımı OC lu sorum budur.
İ İzzetin Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 370 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Aralık 2023 #2 EmperorVeyn81TR dedi: Bugün bilmediğimden bir soru soracağım bu piyasadaki 270-280Hz olan monitörlere OC yapılabiliyor mu yoksa bunlar fabrika çıkışımı OC lu sorum budur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeliniz ne. Artı 0 Eksi
EmperorVeyn81TR dedi: Bugün bilmediğimden bir soru soracağım bu piyasadaki 270-280Hz olan monitörlere OC yapılabiliyor mu yoksa bunlar fabrika çıkışımı OC lu sorum budur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeliniz ne.
KS KS EmperorVeyn81TR Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 61 17 Aralık 2023 #3 İzzetin dedi: Ekran kartı modeliniz ne. Genişletmek için tıkla... Gigabyte rtx 4060ti Artı 0 Eksi
İ İzzetin Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 370 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Aralık 2023 #4 EmperorVeyn81TR dedi: Gigabyte RTX 4060 Ti. Genişletmek için tıkla... Hocam size bir YouTube kanalından nasıl yaptığını gösteriyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
EmperorVeyn81TR dedi: Gigabyte RTX 4060 Ti. Genişletmek için tıkla... Hocam size bir YouTube kanalından nasıl yaptığını gösteriyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS EmperorVeyn81TR Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 61 17 Aralık 2023 #5 İzzetin dedi: Hocam size bir YouTube kanalından nasıl yaptığını gösteriyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani bu videoyu 280 Hz monitöre yapabilir miyim? Galiba bunla eski monitörü yapmıştım ama o 144 Hz di. Artı 0 Eksi
İzzetin dedi: Hocam size bir YouTube kanalından nasıl yaptığını gösteriyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani bu videoyu 280 Hz monitöre yapabilir miyim? Galiba bunla eski monitörü yapmıştım ama o 144 Hz di.
İ İzzetin Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 370 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Aralık 2023 #6 EmperorVeyn81TR dedi: Yani bu videoyu 280 Hz monitöre yapabilir miyim? Galiba bununla eski monitörü yapmıştım ama o 144 Hz di. Genişletmek için tıkla... Her monitöre yapılıyor diye biliyorum dostum. Artı 0 Eksi
EmperorVeyn81TR dedi: Yani bu videoyu 280 Hz monitöre yapabilir miyim? Galiba bununla eski monitörü yapmıştım ama o 144 Hz di. Genişletmek için tıkla... Her monitöre yapılıyor diye biliyorum dostum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #7 Modele göre değişir. Genellikle 270-280 Hz olarak belirtilen monitörler, 240 Hz panele overclock yapılarak o yenileme hızına sahip oluyorlar. Hatta bunu OSD Menu'ye "Overclock" diye bir sekme olarak koyuyorlar. Artı 0 Eksi
Modele göre değişir. Genellikle 270-280 Hz olarak belirtilen monitörler, 240 Hz panele overclock yapılarak o yenileme hızına sahip oluyorlar. Hatta bunu OSD Menu'ye "Overclock" diye bir sekme olarak koyuyorlar.