270Hz DisplayPort kablosu önerisi

Dostum deneyimlerime göre alacağın monitöre uygun kablo her zaman kutudan çıkar.

Dostum deneyimlerime göre alacağın monitöre uygun kablo her zaman kutudan çıkar.
Yorumlara baktım da biraz millet kutudan kablo çıkmıyor dediği için bir bakayım dedim

HDMİ 2.1 filan gönderiyorlardır muhtemelen 240 HZ alabiliyorsun onla monitör overclock ile 270 oluyor ondan dolayı koymamış olabilirler. Daha önce konu açılmış içinden HDMİ çıktı diye.

HDMİ 2.1 filan gönderiyorlardır muhtemelen 240 HZ alabiliyorsun onla monitör overclock ile 270 oluyor ondan dolayı koymamış olabilirler. Daha önce konu açılmış içinden HDMİ çıktı diye.
Anladım

Yardımınız için teşekkürler
Yaklaşık 5 kere ASUS monitör satın aldım. Hepsinden kablo çıktı.
Yardımınız için teşekkürler

Monitörü aldıysan deneyimlerini yazabilir misin bende alacağım çok kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…