270R'ın üstüne 280mm radyatör sığar mı sığar mı ?

Tuttoqui

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 - Zotac GeForce RTX 3070 AMP! Holoblack - Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200MHz DDR4 - Silverstone PF360 - Asus ROG Thor 850W Platinium - Samsung Odyssey OLED G80SD
Black Friday'de NZXT Kraken X62 almayı düşünüyorum Amazon'dan. Ancak kasamın üst kısmındaki hava boşluğunu sıvı soğutma için kullanmak istiyorum. Corsair'in sitesinde üst kısma 2 adet 140mm'lik fanın takılabileceği yazıyor. Ancak radyatör olarak 240mm yazıyor. 2 adet 140mm'lik fan takılabiliyorsa 280mm'lik radyatör sığmaz mı? Kasam Corsair 270R.

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteği yok yazıyor üst için ama öne takılabilir. Öndeki fanları da üste takarsın, sıkıntın olmaz. Aldığında üst tarafı da bir zorlarsın.
İlginiz için teşekkür ederim. 2 adet 140mm'lik fan sığıyorsa bence 280mm'lik radyatör de sığar gibime geliyor. NZXT'nin sitesinden ölçülerini alıp kasamla olan ölçülerini karşılaştıracağım. Birde Kraken X62'nin fanlarını değiştirip Corsair HD120 RGB alıp taksam NZXT'nin uygulamasından fanları kontrol edip renklerini corsair'in programından ayarlayabilir miyim bir bilginiz var mı ?

NZXT'nin uygulamasını bilmiyorum ama RGB fanların zaten kendi programları da oluyor. Genel olarak hız kontrolü falan yapabilmen lazım ama.
Bu arada 2x140cm fan ile 280mm radyatörü bir tutma. Radyatör kalın ve demir bölümünün dışında boruların falan olduğu bir de uzantısı var.

Peki h100i v2 ile Kraken x62 arasında ne kadar performans farkı olur ?

Her ne kadar 280mm desteği belirtilmemişse de vida deliklerine bakarsak uyar gibi gözüküyor anlamadım gitti. Uyumluluk varsa niye yazmamışlar? Yoksa bir şeye mi engel oluyor da olmuyor?

Radyatöre 280 MM fan takılıyor ama pompanın giriş kısmı falan derken aslında soğutucu toplamda 280 MM'den daha uzun olduğundan sığmayacaktır. Z11 Neo kasanın üst kısmı 2 tane 140 MM fan desteklediği halde araştırmalarım sonucunda üste 280 MM soğutucu takılamadığını anladım. Muhtemelen o da öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…