2750 TL Bilgisayar Toplama

yusuf01994y

Hectopat
Daha fazla  
toplama pc.jpg

Merhabalar. Benim bütçem 2750 TL tam olarak böyle bir bilgisayar toplamayı düşündüm. Sadece CS:GO oynuyorum ben +220 FPS alsam yeterli diyorum. Bu bilgisayar istediğim gereksinimleri bana sunar mı? Darboğaz olayı falan var bir sıkıntı olur mu? Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3 1300x alınmalı. Anakart B350 yongasına sahip olmalı. PSU daha kaliteli olmalı. Zaten monitörünüz 60 hertz olduktan sonra birşey farketmiyor bilginiz olsun. 60 FPS hissedebilirsiniz.

Ryzen 3 1300x alınmalı. Anakart B350 yongasına sahip olmalı. PSU daha kaliteli olmalı. Zaten monitörünüz 60 hertz olduktan sonra birşey farketmiyor bilginiz olsun. 60 FPS hissedebilirsiniz.
Ryzen 3 çok mantıklı değil. Ryzen 5 dizilebilir bence. Hem geliştirmesi daha kolay olur. İlerde 1070 gibi bir kart takabilirsiniz. Ama yükseltmek istemiyorsanız da, ryzen 3 gtx 1060 3 gb olan bir sistem de dizebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 170
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı