Ana başlığımız görüntü değil de performans üzerine bir PC.
Şuan samsung laptopum var 8 GB RAM 2 GBekran kartı var, fakat artık yeterli gelmiyor. Hem grafikleri renderlamada olsun hem ekran çözünürlüğü olsun ve en kötüsü de ısınma problemi olsun artık değişim vakti geldi de çattı..
İstediklerimi şöyle sıralayayım siz ona göre bi sistem toplarsanız çok sevinirim. Genelde photoshop illustrator indesign vs kullanıyorum ve çok nadir de olsa can sıkıntısında oyun oynuyorum genelde CS GO.
Öncelikle klavye mouse ve monitörü kendim halledeceğim, kasa için ise 2000-2750 TL arası önerilere ihtiyacım var.
İşlem gücü hızlı olsun beni en az 4 sene idare etsin, ramin işlem hızına etkisini bilmiyorum fakat performansı arttırıyor ise 16 GB RAM'den yanayım.
Harddisk olarak yedek harddiskler kullandığım için 1 tb harddisk yeterli pc için.
PC'yi çok hızlandırdığını duydum işimi görecek kadar büyüklüğü olan bir SSD.
Ekran kartı hiç önemli değil oynadığım tek oyun var CS GO'oda haftada 1 defa anca girerim, ekran kartım yine olsun bi GTA 5'i 60 70 FPS'de oynayabileceğim şekilde olması yeter bana.
Anakarttan pek anlamıyorum ama USB 3.0 desteklerse iyi olur.
İşlemci i5 düşünüyorum tabi siz daha iyi yorumlarsınız size bırakıyorum işlemcinin neye ne kadar katkısı olduğunu pek bilmiyorum.
Kasa olarak görünümü orta derecede güzel, ergonomik bir kasa.
Beni yarı yolda bırakmayacak bir güç kaynağı veya kasa kendinden güç kaynaklı da olabilir.
Uygun fiyata var ise işlemci soğutucu veya sonradan da eklenebilir.
İlerisi için kasada ek kasa fanı koymayı düşünüyorum kasa ona göre seçilirse iyi olur
Şimdi bir de sorum var bu kasaya ben işletim sistemi, ses kartı almam gerekiyor mu, gerekiyor ise onları da yazarsanız iyi olur değerli arkadaşlar yardım eden etmeyen herkese çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.
yardım edin lütfen