Wealda Kilopat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #1 Ben topladım. Uyumluluğunu söylerseniz ve kendinde toplarsanız da sevinirim.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2015 #2 Topladığınız sistem gözükmüyor. Sanırım resmini atmamışsınız.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #3 Buyurun bu sistemi alabilirsiniz.
Taweret Hectopat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #4 Dar boğaz olmaz değil mi?
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #5 Taweret dedi: Dar boğaz olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #6 FurkanEmir41 dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Olabilir işlemci ve anakart o ekran kartına düşük gelir.
FurkanEmir41 dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Olabilir işlemci ve anakart o ekran kartına düşük gelir.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #7 Silinen üye dedi: Olabilir işlemci ve anakart o ekran kartına düşük gelir. Genişletmek için tıkla... Anakartla ekran kartının ne bağlantısı var biri altından biri plastiktenmi üretiliyor PCI portlarının ?
Silinen üye dedi: Olabilir işlemci ve anakart o ekran kartına düşük gelir. Genişletmek için tıkla... Anakartla ekran kartının ne bağlantısı var biri altından biri plastiktenmi üretiliyor PCI portlarının ?
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #8 FurkanEmir41 dedi: Anakartla ekran kartının ne bağlantısı var biri altından biri plastiktenmi üretiliyor PCI portlarının ? Genişletmek için tıkla... O zaman en ucuzunu alalım ne gerek varki pahalısına. FPS de fark olmayabilir ama ilerde sorun çıkarabilir.Zaten mesajımda olur demedim olabilir dedim.
FurkanEmir41 dedi: Anakartla ekran kartının ne bağlantısı var biri altından biri plastiktenmi üretiliyor PCI portlarının ? Genişletmek için tıkla... O zaman en ucuzunu alalım ne gerek varki pahalısına. FPS de fark olmayabilir ama ilerde sorun çıkarabilir.Zaten mesajımda olur demedim olabilir dedim.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #9 Silinen üye dedi: O zaman en ucuzunu alalım ne gerek varki pahalısına. FPS de fark olmayabilir ama ilerde sorun çıkarabilir.Zaten mesajımda olur demedim olabilir dedim. Genişletmek için tıkla... İleride bir sorun çıkartmaz. (anakartın üzerinde tepinmeyeceğiz sonuçta)
Silinen üye dedi: O zaman en ucuzunu alalım ne gerek varki pahalısına. FPS de fark olmayabilir ama ilerde sorun çıkarabilir.Zaten mesajımda olur demedim olabilir dedim. Genişletmek için tıkla... İleride bir sorun çıkartmaz. (anakartın üzerinde tepinmeyeceğiz sonuçta)
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #10 FurkanEmir41 dedi: İleride bir sorun çıkartmaz. (anakartın üzerinde tepinmeyeceğiz sonuçta) Genişletmek için tıkla... Ucuz anakart ve Kaliteli anakartlar arasındaki fark
FurkanEmir41 dedi: İleride bir sorun çıkartmaz. (anakartın üzerinde tepinmeyeceğiz sonuçta) Genişletmek için tıkla... Ucuz anakart ve Kaliteli anakartlar arasındaki fark