SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 1 Şubat 2021 #11 Samsung varkennn
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #12 AA bı dakika Samsung mu AOC mu hangisi daha iyidir. SIOBHAN dedi: Samsung varkennn Genişletmek için tıkla... Samsung'u geç gördüm kararsız kaldım yine.
AA bı dakika Samsung mu AOC mu hangisi daha iyidir. SIOBHAN dedi: Samsung varkennn Genişletmek için tıkla... Samsung'u geç gördüm kararsız kaldım yine.
zenginADAM58 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 226 Daha fazla Sistem Özellikleri İ312100f SPARKLE ARC A750 LEXAR 16 GB 3200 MHZ RAM LEXAR 500 GB M2 SSD FSP HYDRO 550W 80+ GOLD LOGİTECH G213 STEELSERİES ARCTİS 5 RAZER BASİLİSK X HYPERSPEED Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2021 #13 Muiestyfa dedi: AA bı dakika Samsung mu AOC mu hangisi daha iyidir. Samsung'u geç gördüm kararsız kaldım yine. Genişletmek için tıkla... Samsung adamdır. Benim tercihim Samsung.
Muiestyfa dedi: AA bı dakika Samsung mu AOC mu hangisi daha iyidir. Samsung'u geç gördüm kararsız kaldım yine. Genişletmek için tıkla... Samsung adamdır. Benim tercihim Samsung.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Şubat 2021 #14 O önerilen Samsung monitörde kronik sorunlar olduğundan dolayı çoğu kullanıcı iade etti bizde önermemeye başladık haberiniz olsun.
O önerilen Samsung monitörde kronik sorunlar olduğundan dolayı çoğu kullanıcı iade etti bizde önermemeye başladık haberiniz olsun.
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #15 Forumda bütün monitörlere baktım. Asus, Samsung, AOC, MSI ve hepsinde konu altında bir kaç olumsuz yorum gördüm. Kararsız kalıyorum sürekli.
Forumda bütün monitörlere baktım. Asus, Samsung, AOC, MSI ve hepsinde konu altında bir kaç olumsuz yorum gördüm. Kararsız kalıyorum sürekli.