2750 TL PC Toplama

ALSANCAKTR

Hectopat
Yer
İst
Daha fazla  
Meslek
...
Sadece kasa toplayacağım. CSGO, LOL gibi Online oyunlar oynayacağım. Öneride bulunanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu sisteme bakabilirsiniz:

Anakart: Asus B350M-K Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart

Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1050Ti Gaming X 4G 4GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı

Güç Kaynağı: High Power 400W Eco Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı

Kasa: Dark F50 USB 3.0 mATX Kasa

İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz Soket AM4 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 8 GPU İşlemci - incehesap.com

RAM: Gskill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog

HDD: Toshiba P300 1TB High-Performance Hard Disk (HDWD110UZSVA)

Toplam Fiyat: 2774 TL

Not: Eğer bütçeyi biraz daha artırırsanız güç kaynağını bununla değiştirmenizi tavsiye ederim. Böylece ileride sisteme yükseltme yapmak istediğiniz zaman güç kaynağı sıkıntınız olmaz. Ayrıca ilerleyen zaman içerinde sisteme RAM+SSD takviyesi yapmanızı da şiddetle tavsiye ederim.

Sistem süper olmuş, elinize sağlık.

Forumda bir arkadaş bu sistemdeki PSU' nun iyi olmadığını söylemişti. Ben de anlam veremedim. PSU' yu biraz araştırdığımda da kötü bir şeye rastlamadım.

Siz bu PSU hakkında ne düşünüyorsunuz?

Teşekkürler. Eğer o arkadaş, bahsettiğimiz aynı arkadaş ise, kötü olmadığını ama sadece biraz sesli çalıştığını söyledi. Bunu başka bir konuda dile getirip, arkadaşı etiketlemiştim. O konuda, PSU'yu kullanan başka bir arkadaş ise hiç sesli çalışmadığını belirtti. Burada iki faktör devreye giriyor:
  • Ses seviyesinin biraz kişisel bir mesele olması.
  • Eğer gerçekten sesli çalışıyorsa, şanssızlık.
Yoksa PSU kalitelidir. İçiniz rahat olsun.
Sizin sistem güzel, ancak en azından kasayı biraz daha kaliteli seçebilirsiniz. En kötü ihtimalle CyberX Advance olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı