Arkadaşlar selamlar. En sonunda butceme tam uygun sistemi toplayabildim diye dusunuyorum. Son kez size sormak istedim.
Ilk once kasayi uygun secip guc kaynagini kaliteli secmek istedim. Sizce kasam nasil?
Ekran karti olarak Sapphire R9 380X Nitro modelini sectim ekran kartina maksimum 1000 lira verebilirdim onu da ucuna kadar kullandim.
Islemci olarak i5 6400 kullandim, 6500 mu kullanmaliyim yoksa 6400 yeterli mi?
Anakart konusunda hicbir yorum yoktu kullanicilardan sizce nasil?
Butcem SSD'ye simdilik yetmiyor bu yuzden alamadim. Sectigim Harddisk kaliteli midir?
Ve belleklerim. Umarim simdilik 8 GB yeterli gelir.
En son islemcinin stok sogutucusu hakkinda olacak. 2 3 ay idare etmem gerekiyor. Idare eder mi? Ve kasada sanirim fan yok. Kac adet hangi marka fan almaliyim?
Kasa hariç diğerleri güzel. Everest kasa kesinlikle almayınız. Bu arada işinizi garantiye alıp PSU'yu ileriye dönük olması için arttırabilme imkanınız var mı?
Kasa hariç diğerleri güzel. Everest kasa kesinlikle almayınız. Bu arada işinizi garantiye alıp PSU'yu ileriye dönük olması için arttırabilme imkanınız var mı?
Hocam maximum bütçem bu,kasa aşırı mı kötü? PSU bu sisteme yetecekse sıkıntı yok hocam. Cünkü 2 yıl kullanacağım,2 yıl sonra uzun yol gemilerine cıkacagım ve sistemi satmış olurum büyük ihtimal.