2750 TL Sistem toplama

Bütçe
2000-2750

İlkay Dalgıç

Decapat
Arkadaşlar öncelikle merhaba bu konuyla alakalı internette çok fazla video var ama ben bizzat toplamaya çalıştığım PC için yardım istiyorum.
1-)sizce orta bazlı bı bilgisayar olmuş mu? 2-)parçalar uyumlu mu ben araştırdım ama çok ta fazla anlamıyorum? 3-)kablo HDMI vb şeyleri de kendim almam lazım herhalde ne gibi kablolar almam lazım.
Arkadaşlar bilgisizliğimi af görün 20 yaşındayım bu yaşıma kadar PC nedir hiç alakam bile olmadı.
4-)PC toplama ile başka bilmediğim şeyler veya önerileriniz olursa yazar mısınız gerçekten bilgi sahibi olanlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.
Toplamaya çalıştığım PC şu şekilde: - Işlemci: Intel Core i3 9100F 3.60GHz 4 çekirdek 6MB 1151 PV2 14NM.
- Anakart: B360M Expedition V3 2666MHz(OC)1151P V2 mATX.
- Bellek: Kingston 16 GB (2×8)2400MHz CL17 DDR4.
- Depolama: Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM HDD.
- Ekran kartı: ASUS GeForce GTX 1050 Ti Cerberus (OC) 4 GB GDDR5 128Bit.
- Kasa Everest Rampage Racer 420W USB 3.0 ATX mid Tower kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Everest kasa ve PSU çok dandik oluyor. Ayrıca bilgisayara en azından 120 GB'lik bir SSD ekleyin.

Acaba HDD almayıp sadece SSD di eklesemde olur mu yoksa ssd yi ekstradan mi almam gerekir

Hocam eğer SSD alanı size yeterli geliyorsa sadece SSD'de alabilirsiniz. Benim her tavsiyem 1 TB HDD + 120 GB'lik bir SSD almanızdır. 120 GB'lik kısıma Windows'u ve hızlı açılmasını istediğiniz oyun, program koyarsınız. 1 TB'yi de normal depolama olarak kullanabilirsiniz.

Sağolun dikkate alicam sanırım kasa için CPU 'ya dikkat etmem lazım ona nasil bir kasa önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…