2750 TL Sistem toplama

Bütçe
2000-2750
Bir kaç ufak hatanız var ilk olarak bütçe az iken 16 GB RAM almak sizi zorlar ikinci olarak 1050 Tİ sıfır şekilde alınmaz yeteri kadar güçlü değil üçüncü olarak PSU ve kasa kötü yani sistemdeki PSU kalitesiz sisteme zarar verebilir dördüncü olarak ise sistemin kullanım amacı nedir onu belirtin. Bence ilk olarak SSD alıp sonradan HDD eklenmeli.

Bilgisayarı evde kullanmak için istiyorum hem film izlemek hemde oyun için öyle çok abartılı oyunlar değil standart orta bazlı bir bilgisayar istiyorum aslında

Öneriniz için sağolun sanırım bı yerde görmüştüm belleği direk 8 olarak değilde 4×2 olarak yerleştirmek daha iyi oluyormuş bu doğru mudr birde ekran kartında önemli olan nedir
Amd'de çift kanal ram daha iyi performans verir fakat sizin bu sistemi daha ileriye dönük yapmanız için tek modül 8Gb ram kullanmanız daha mantıklı olacaktır. Ekran kartı konusunda ise güç tüketimine ve testlerde ki ısısına dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…