2750 TL'ye FX 8350 ve R9 280 Dual-X Amd Tabanlı Sistem Toplama

Makaleler
8
Daha fazla  
Sistemi aşağıdaki şekilde topladım. Listedeki fiyatlar doların yükselmesi sebebiyle biraz arttı düşmesini bekleyeceğim ve Allah izin verirse en yakın zamanda toplayacağım. Oyun için bir sistem olacak ağırlıklı olarak Ultra ayarlarda Bf4 Gta 5 ve yeni çıkacak oyunlar için. Biraz ekran kartı sönük kaldı diyede düşünüyorum beni rahat 3 yıl idare etse yeter ondan sonra değiştiririm. Tavsiyeleri olan varsa yazabilir arkadaşlar.
@Recep Baltaş Sizinde önerilerinizi almak isterim. Herkese Teşekkürler..
amd son.jpg

Daha önceden de yazmışmış tekrar yazayım kardeşim ssd yi 120 gb ye düşürüp ekran kartını r9 285 e yükseltmelisin. Oyun yatırımını ekran kartına yapmalısın.Onun dışında bence dvd yazıcı almana gerek yok ve r9 290 a yönelebilirsin.

Daha önceden de yazmışmış tekrar yazayım kardeşim ssd yi 120 gb ye düşürüp ekran kartını r9 285 e yükseltmelisin. Oyun yatırımını ekran kartına yapmalısın.Onun dışında bence dvd yazıcı almana gerek yok ve r9 290 a yönelebilirsin.
Kardeşim Amerikaya gidiyor SSD yi oradan getittireceğim 120 tl bir karımız olacak evet o yönde değerlendirebilirim. Kutulu oyunlar ve arada üniversitede ödevler nedeniyle dvd ye bişeyler kopyalıyorum o yüzden gerekiyor. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı