2750 TL'ye Gaming Laptop Önerisi

Hamitcan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi performanslı uygun fiyatlı laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Oyun çok oynadığım için arıza çıkarmayacak bir laptop istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 işlemci neredeyse MSI Apache ile aynı. Fiyatı da daha uygun. Ekran kartı aynı, 4 GB fazla RAM'i var. Fiyatı da sadece 2.000TL.

@Buğra Akın önerdiğiniz modelin, oyun bilgisayarı ile alakası yok. Konu başlığı ''Gaming Laptop Önerisi'' hatırlatmak isterim.
Arkadaş bütçesini belirmemiş ama MSI GE60, veya daha yeni bir seri istiyorsa GS serisine bakabilir. Bütçe belirtmediği için GPU'lu olarak direkt model seçmedim. MSI GE60 fiyatı ve performansıyla popülerliğini koruyan bir model. Ancak daha yeni olan GS serisini beğenirse ona yönelebilir. GPU olarak da, en az GTX 860M seçmeli.

Neredeyse aynı derken biri Full HD biri 1366x768 çözünürlükte. GE60 tercih ederim bu durumda.

Arkadaşlar, bütçem 2.500-2.750 TL arası.

Bence git Victor'a bak derim. Hem uygun fiyat hem de iyi bilgisayarlar. RAM'ini falan da kendin ayarlayabiliyorsun.

Bütçeyi biraz daha arttırırsanız bu fiyata alınabilecek en iyi oyun bilgisayarını almış olursunuz.
GTX765M? Şaka mı yapıyorsun acaba? GTX850M ile hemen hemen aynı performansı veriyor o kart ki 2 nesil eski.
GTX860M, 17.3" IPS ekran, i5 4200M...
Bu ürüne eğer i7 seçersek 2.777TL oluyor. i5 zaten her şeye kadir tüm oyunları açıyor diyorsan 2.586TL tutuyor. Diski 1TB seçersek 2.688TL oluyor. 1TB diskli sistemin üstüne ileri de M.2 slotlu bir SSD takarsan bu sistemin tadından yenmez benden demesi.

Yani MSI yerine Monster veya Victor adlı Türk markalarına yönelebilirsin. Monster'da da baktım ama çok hoşuma gitmediler açıkçası. Victor şuan daha uygun fiyata sunuyor aynı sistemi.

Uyardığınız için çok teşekkürler. Ben 860M GPU'lu model olduğunu sanıyordum. Vatan'daki özellikler bazen yanlış girildiği için oraya bakmadan direkt 860M GPU'lu olduğunu sandım. Ben attığım linkteki modelin bu olduğunu sanıyordum. Zaten yukarıda ki mesajımda da en az GTX 860M GPU'lu olmasını belirttim. Hatırlatma için tekrardan teşekkürler. GE60'ın GTX 860M GPU'lu modelinin fiyatı da arkadaşın bütçesini uymuyor. 3700 TL civarında. O halde sizin de dediğiniz gibi Monster tercih edebilir. Zaten kasayı MSI'dan alıyor. Bir MSI olmasa da performanslı ve uygun fiyatlı oyun dizüstü bilgisayarı satıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…