2750 TL'ye i5 4690K ve GTX 970 ikinci el sistem alınır mı?

Gwiazdka

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Konuya ilk olarak sistemin özelliklerini paylaşarak giriş yapmak istiyorum.

• İşlemci: İ5 4690K
  • Anakart: Z97 UD5H Gigabyte
  • Ram: 16 GB DDR3
  • SSD: 120 GB SSD
  • HDD: 1TB HDD
  • Güç Kaynağı: 750W
  • Sıvı Soğutma: H110GTX
  • Kasa: NZXT kasa
  • Ekran Kartı: MSI GTX 970

Sistem bu şekilde ve ikinci el olarak satılıyor. Son bir aydır 4.2GHz'da işlemci OC yapılmış ve stabil olarak çalışıyormuş. Fiyat olarak 2750 TL olarak anlaşıldı. Bu sistem bu paraya alınır mı?

1.jpg

Sistemin yan panelden görünüşü bu şekildedir. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
-Sistemi bu şekilde almalısın diye düşünen arkadaşlar, sizce ikinci el piyasasında bu ürün için bu fiyat normal midir?
-Sistem bu şekilde alınırsa değişiklik yapmadan ne kadar götürür? FPS oyunları, FM18 gibi oyunlar oynanacak şimdilik :)
-Varsa sistemi aldıktan sonra değişmesi gerektiğini düşündüğünüz parça, ne ile değiştirebileceğimle ilgili bilgi verebilir misiniz?

Sistemi ekran kartı olmadan arkadaşın vereceğini sanmıyorum. Diyelim ki arkadaş sistemi ekran kartsız vermeye razı oldu, ekran kartı yerine alınacak ekran kartı ne olmalı? 1050ti gibi bir kart mı yoksa 1060 6gb gibi bir kart mı alınmalı?

Konuya ilk olarak sistemin özelliklerini paylaşarak giriş yapmak istiyorum.

• İşlemci: İ5 4690K
  • Anakart: Z97 UD5H Gigabyte
  • Ram: 16 GB DDR3
  • SSD: 120 GB SSD
  • HDD: 1TB HDD
  • Güç Kaynağı: 750W
  • Sıvı Soğutma: H110GTX
  • Kasa: NZXT kasa
  • Ekran Kartı: MSI GTX 970

Sistem bu şekilde ve ikinci el olarak satılıyor. Son bir aydır 4.2GHz'da işlemci OC yapılmış ve stabil olarak çalışıyormuş. Fiyat olarak 2750 TL olarak anlaşıldı. Bu sistem bu paraya alınır mı?

Eki Görüntüle 318791

Sistemin yan panelden görünüşü bu şekildedir. Teşekkürler şimdiden.
Dostum zaten GTX 1060'ın var, ne yapacaksın GTX 970'li sistemi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı