BİGB@NG Kilopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 182 30 Haziran 2015 #21 muratsahin9 dedi: Aynen bende onu almayı düşünüyorum çünkü 860m oyun performansı iyi. O fiyata en fazla 850m bulursun diğer markalarda zaten oda Asus da var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Full HD.
muratsahin9 dedi: Aynen bende onu almayı düşünüyorum çünkü 860m oyun performansı iyi. O fiyata en fazla 850m bulursun diğer markalarda zaten oda Asus da var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Full HD.
M muratsahin9 Kilopat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #22 BİGB@NG dedi: Ayrıca Full HD. Genişletmek için tıkla... Onu belirtmiştim zaten.
K karayer Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #23 toshibayı önermeyen forum bana acer gösteriyor vallaha alemsiniz. exper acer casper bedava verseler almam ölüm çünkü.
toshibayı önermeyen forum bana acer gösteriyor vallaha alemsiniz. exper acer casper bedava verseler almam ölüm çünkü.
M muratsahin9 Kilopat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #24 karayer dedi: toshibayı önermeyen forum bana acer gösteriyor vallaha alemsiniz. exper acer casper bedava verseler almam ölüm çünkü. Genişletmek için tıkla... Acer ın bu modeli ger.ekten iyi bence bir araştır.
karayer dedi: toshibayı önermeyen forum bana acer gösteriyor vallaha alemsiniz. exper acer casper bedava verseler almam ölüm çünkü. Genişletmek için tıkla... Acer ın bu modeli ger.ekten iyi bence bir araştır.