UnknownPC Femtopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #21 AMD, Intel'den Daha iyidir genel performans kagit úzerinde ve canli oyun testleri karsinizda AMD bariz daha iyi
AMD, Intel'den Daha iyidir genel performans kagit úzerinde ve canli oyun testleri karsinizda AMD bariz daha iyi
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 25 Nisan 2021 #22 Alınır. UnknownPC dedi: AMD, Intel'den Daha iyidir genel performans kagit úzerinde ve canli oyun testleri karsinizda AMD bariz daha iyi Genişletmek için tıkla... İşlemciden işlemciye değişir böyle bir genelleme doğru değil ama yeni nesilde gözle görülür bir performans farkı var diyebiliriz.
Alınır. UnknownPC dedi: AMD, Intel'den Daha iyidir genel performans kagit úzerinde ve canli oyun testleri karsinizda AMD bariz daha iyi Genişletmek için tıkla... İşlemciden işlemciye değişir böyle bir genelleme doğru değil ama yeni nesilde gözle görülür bir performans farkı var diyebiliriz.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.869 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 25 Nisan 2021 #23 Mansion dedi: Intel PCL4.0 yalnız. Amacınız belli. Genişletmek için tıkla... 1 tane var. Benim aldığım TUF Gaming'te 2 tane var. Yani her halukarda diyorum ki. Burada daha iyisi varken neden daha az zayıf bir anakart alalım. Sen Intel fanatiği olmuş biriysen ben ne yapabilirim arkadaş.
Mansion dedi: Intel PCL4.0 yalnız. Amacınız belli. Genişletmek için tıkla... 1 tane var. Benim aldığım TUF Gaming'te 2 tane var. Yani her halukarda diyorum ki. Burada daha iyisi varken neden daha az zayıf bir anakart alalım. Sen Intel fanatiği olmuş biriysen ben ne yapabilirim arkadaş.