Niye hocam? Daha önce kullandınız mı bu ürünleri? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Forumda biraz sürü psikolojisi var. Kullanan kullanmayan herkes belli markaları kötülüyor.
Ben 5 aydır kullanıyorum baya oyun oynuyorum wasd'nin içinden geçtim. Hala sorun yok tıkır tıkır, ama sorun yaşayanlarda var. Paranız varsa güzel bi klavye alın ömürlük olsun.
Niye hocam? Daha önce kullandınız mı bu ürünleri? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Forumda biraz sürü psikolojisi var. Kullanan kullanmayan herkes belli markaları kötülüyor.
E al o zaman. Fikir belirtiyorlar aksini savunuyorsun. Technopat'ta bu marka klavye ve fareleri kullananların en az yarısı bizzat "kötü" diyor. Kimse keyfinden önermemezlik yapmıyor sana.
Mutlu olacaksan al çok iyi marka diyelim. Kendin tecrübe et.
E al o zaman. Fikir belirtiyorlar aksini savunuyorsun. Technopat'ta bu marka klavye ve fareleri kullananların en az yarısı bizzat "kötü" diyor. Kimse keyfinden önermemezlik yapmıyor sana.
Mutlu olacaksan al çok iyi marka diyelim. Kendin tecrübe et.
Ben 5 aydır kullanıyorum baya oyun oynuyorum wasd'nin içinden geçtim. Hala sorun yok tıkır tıkır, ama sorun yaşayanlarda var. Paranız varsa güzel bi klavye alın ömürlük olsun.
Hocam herkeste sorun cikacak diye bir şey yok. Genel olarak ayni tusun cift basmasi. Tuslarin bozulmasi vb. sikayet yazanlar cok aynisi Warlock modeli icinde gecerli Ogre modeli icinde gecerli. Jamesdonkey 610S alabilirsiniz.
Sorun yaşayadabilirsiniz yaşamayadabilirsiniz. Paranız değerliyse almanızı önermem. Ayrıca size yardım etmeye çalışan insanlarla daha düzgün konuşun. Kimse size burada vakit ayırmak zorunda değilken vakit ayırıyor. İyi forumlar.
Sorun yaşayadabilirsiniz yaşamayadabilirsiniz. Paranız değerliyse almanızı önermem. Ayrıca size yardım etmeye gelen insanlarla daha düzgün konuşun. Kimse size burada vakit ayırmak zorunda değilken vakit ayırıyor.
Kötü konuştuğumu düşünmüyorum. Sebep belirtmeden alınmaz diyor. Böyle yardım zaten etmesin bana. Her alınmaz diyene göre iş mi yapacağız? Bir sebep belirtmeli ki aklımızda bir şey oluşsun. Bu yüzden arkadaşa niye diye sordum. Burada yanlış olan ne var ki? Mesela tam olarak yanlış gelen nedir size?