28.000-33.000 TL monitör önerisi

Bütçe
28.000-33.000

kagan.41

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Corsair Xeneon 27QHD240 27" monitörünü almayı düşünüyorum. OLED gibi yüksek kalite 2K 4K gibi yüksek çözünürlüklerde hikayeli oyun oynamak istiyorum. Aynı zamanda rekabetçi oyunlar yüksek Hz almak istiyorum. Daha iyi bir önerisi olan var mı?

Samsung Odyssey G6 Oled
G9’da tercih edebilirsiniz yatay ekran severseniz.
Bütçeyi aşıyor ama iyidir.

Sistem odelliklerin nedir?

RTX 4080s AMD Ryzen 7 7800x3D, 32 GB RAM, ASUS B650M Pro anakart.

Samsung Odyssey G6 OLED.
G9'da tercih edebilirsiniz yatay ekran severseniz.
Bütçeyi aşıyor ama iyidir.

Panel tipi IPS diyor. OLED IPS bunların farkı nedir? Çünkü başlıkta OLED yazmış özelliklerde panelde tipi IPS yazıyor.

RTX 4080s AMD Ryzen 7 7800x3D, 32 GB RAM, ASUS B650M Pro anakart.

Panel tipi IPS diyor. OLED IPS bunların farkı nedir? Çünkü başlıkta OLED yazmış özelliklerde panelde tipi IPS yazıyor.
Attıklarımın hepsi oled hocam açıklama muhtemelen yanlış yazılmıştır.
İps paneller daha canlı renktedir. Mevcut sorunları arasında ghosthing veya ölü piksel olabilir. (şans eseri)
Oled paneller ise ips panele göre daha daha canlı renklere sahiptir Va panelde olduğu gibi siyahları daha iyi gösterir yanma sorunu eski oledlerde olduğu gibi olmadığı söyleniyor henüz deneyimlemedim. @bluerr Hocam siz daha iyi anlıyorsunuz buyrun.

Attıklarımın hepsi OLED hocam açıklama muhtemelen yanlış yazılmıştır.
IPS paneller daha canlı renktedir. Mevcut sorunları arasında ghosthing veya ölü piksel olabilir. (şans eseri)
OLED paneller ise IPS panele göre daha daha canlı renklere sahiptir VA panelde olduğu gibi siyahları daha iyi gösterir yanma sorunu eski OLED'lerde olduğu gibi olmadığı söyleniyor henüz deneyimlemedim. @bluerr hocam siz daha iyi anlıyorsunuz buyurun.

O zman attığın monitörü değerlendireceğim teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı