28-30 bin TL bilgisayar önerisi

Owium

Picopat
Merhaba. Öncelikle Excalibur laptopumu satıp bir masaüstü almak istiyorum. 28-30k bütçem var satarsam. Toplama veya hazır fark etmez. Bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Merhaba. Öncelikle Excalibur laptopumu satıp bir masaüstü almak istiyorum. 28-30k bütçem var satarsam. Toplama veya hazır fark etmez. Bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Ne için alacaksın oyunmu

Monitör ve ekipmanlar dahil bütçe mi 30.000tl yoksa sadece kasa mı?

Evet oyun için alacağım.

Sadece kasa.

Sadece kasa.
İntel ekran kartı düşünmüyorum

Hocam sinerji ile ilgili bi kaç olumsuz yorum görmüştüm tabi kötü bir firma yapmaz bunları ama içime sinmedi yinede ve şaşırtıcı bi şekilde bütün sistemler ucuz oluyor nedense.

Bide ben çok anlamam sistemden ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla sinerjideki kasaa ve anakart kötü sanırım işlemcide 7500F ye göre kötü(8400f).

Hocam işlemci daha düşük haklısınız fakat arada 6000 gibi bir fiyat farkı oluyor. Yine de Sinerji'ye güvenme diyorsanız.

Hocam işlemci daha düşük haklısınız fakat arada 6000 gibi bir fiyat farkı oluyor. Yine de Sinerji'ye güvenme diyorsanız.
Tek benim lafımla olmaz hocam konu açın isterseniz adamlar iyidir belki

Bende bunu almayı düşünüyorum iyi midir acaba?

19k

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250105_103348_com_abtnprojects_ambatana_MainActivity.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…