Monitöre 4 ila 5k arası düşünüyorum ekipmanı bi şekilde çözerizAnladım. Ekipmanlar hakkında bir şey bilmiyorum. Havit Gamenote H2002P alınır mı?
Yakın zamanda açılan bu konuya bakabilirsin. Kulaklık popüler ve tercih edilir deniliyor. Fiyat senin için uygunmu bilemem. Monitör konusunda yardımcı olabilirim belki. Ne kadar bütçe ayırdınız monitöre ve ne almayı düşünüyorsunuz?
Anladım. Ekipmanlar hakkında bir şey bilmiyorum. Havit Gamenote H2002P alınır mı?
Yakın zamanda açılan bu konuya bakabilirsin. Kulaklık popüler ve tercih edilir deniliyor. Fiyat sizin için uygunmu bilemem. Monitör konusunda yardımcı olabilirim belki. Ne kadar bütçe ayırdınız monitöre ve ne almayı düşünüyorsunuz?
Lenovo daha bilindik aoc pek bilmiyorum zaten vatandan hazır sistem almayı düşünüyorum hazır iyi olurmu sizce?veAOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,676252237.html
Birde bir tane daha monitör vardı bulursam atacağım bunlar bu fiyat bandında en iyi monitörlerden.
Bu vardı bir de.Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet haklı olabilirsiniz geriye sadece düşünüp almak kaldı teşekkür ederim sizede zahmete soktukBen de hazır sistem alacağım alınır. Parçalarına bakmak önemli ama. Dandik SSD ve kasa koyuyorlar, PSU çöp olabiliyor.
AOC iyi bir marka. Bu monitörleride kaliteli ve bu bütçede baya popüler. Lenovo monitörde güzel karar sizin.
Kimse cevap vermedi bi sen verdin valla saol bekleye bekleye ağaç oldukRica ederim. Ne zahmeti zaman aktı geçti siz sağolun.
Bende zaten hiç şans yok ya kaynar ya yanar neyse keyiflendirdiysem ne mutlu banaDiğer açılan konuların arasında konunuz kaynamış maalesef. Olabiliyor böyle şeyler. Tekrardan siz sağ olun, zaman geçmiyordu sıkılmıştım.