Kasadaki kauçuk parçaların ismi ne?

oznyvz28

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir şey soracağım, bu fotografta işaretlediğim parçaların adı ne? Benım kasamda yok, nereden bulabilirim bunlardan? Hiçbir yerde yok da.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bir şey soracağım, bu fotografta işaretlediğim parçaların adı ne? Benım kasamda yok, nereden bulabilirim bunlardan? Hiçbir yerde yok da.

Eki Görüntüle 2592371

Bu parçalar kasadaki kablo geçiş lastikleri. Kabloların ya da sıvı soğutma hortumlarının kasa dışına zarar görmeden çıkmasını sağlar. “Kasa kablo lastiği” ya da “rubber grommet” diye aratarak Hepsiburada, Trendyol, Amazon gibi yerlerde bulabilirsin. Kasanın delik ölçüsüne göre uygun boyu seçmen yeterli.
ChatGPT

Hocam her kasanın o boşlukları birbirinden farklı ölçülerde oluyor ve ben hiç bunların ayrı ayrı veya universal şekilde her kasaya uyumlu olanlarının satıldığını görmedim ve duymadım. Estetik bir görünümü olduğu kesin ama kasanızda yoksa sonradan koymanız mümkün değil gibi. Ama isterseniz Sac Kenar Fitili şeklinde bir aratın. O fitillerin bazıları gerektiği kadar yumuşak oluyor ve iç kısma o fitili dönerek biraz daha estetik hale getirebilirsiniz.

Çeşitli boyut, renk ve modellerde mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı