Senna Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 127 21 Haziran 2023 #1 Yoğunluklu olarak yazılımla uğraşıyorum. Dizi, film, oyun vb. keyif alabileceğim bir monitör arıyorum. Curved olsa daha iyi olur benim için. Son düzenleme: 21 Haziran 2023
Yoğunluklu olarak yazılımla uğraşıyorum. Dizi, film, oyun vb. keyif alabileceğim bir monitör arıyorum. Curved olsa daha iyi olur benim için.
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 21 Haziran 2023 #2 Samsung G5 32 alın geçin.
Senna Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 127 21 Haziran 2023 #3 SadeceEmre dedi: Samsung G5 32 alın geçin. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam Samsung önermiyorlar.
SadeceEmre dedi: Samsung G5 32 alın geçin. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam Samsung önermiyorlar.
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 21 Haziran 2023 #4 Senna dedi: Yanlış hatırlamıyorsam Samsung önermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Dünyada panel üreten 2 büyük firma var biri LG biri Samsung , alma kim diyorsa afedersiniz ama o sansür var: )
Senna dedi: Yanlış hatırlamıyorsam Samsung önermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Dünyada panel üreten 2 büyük firma var biri LG biri Samsung , alma kim diyorsa afedersiniz ama o sansür var: )
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.086 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #5 Amazon.com.tr BU monitörü gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Kral monitördür yazılım gibi işlerde. Senelerdir kullanıyorum ama bu fiyat eder mi tartışılır.
Amazon.com.tr BU monitörü gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Kral monitördür yazılım gibi işlerde. Senelerdir kullanıyorum ama bu fiyat eder mi tartışılır.
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #6 SadeceEmre dedi: Samsung G5 32 alın geçin. Genişletmek için tıkla... G5 alınmaz hem VA panel.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #7 KafadanKontak dedi: Amazon.com.tr BU monitörü gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Kral monitördür yazılım gibi işlerde. Senelerdir kullanıyorum ama bu fiyat eder mi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Monitör 2k ancak seçili alan 1080p anlamadım. Senna dedi: Yoğunluklu olarak yazılımla uğraşıyorum. Dizi, film, oyun vb. keyif alabileceğim bir monitör arıyorum. Curved olsa daha iyi olur benim için. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata hep VA panel var, ya bütçeni arttırıp IPS alabilirsin yada 27 inç IPS alabilirsin. Ama Va tavsiye etmem (Va kullanıyorum). Ayrıca curved IPS yok. Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Son düzenleme: 21 Haziran 2023
KafadanKontak dedi: Amazon.com.tr BU monitörü gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Kral monitördür yazılım gibi işlerde. Senelerdir kullanıyorum ama bu fiyat eder mi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Monitör 2k ancak seçili alan 1080p anlamadım. Senna dedi: Yoğunluklu olarak yazılımla uğraşıyorum. Dizi, film, oyun vb. keyif alabileceğim bir monitör arıyorum. Curved olsa daha iyi olur benim için. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata hep VA panel var, ya bütçeni arttırıp IPS alabilirsin yada 27 inç IPS alabilirsin. Ama Va tavsiye etmem (Va kullanıyorum). Ayrıca curved IPS yok. Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Senna Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 127 22 Haziran 2023 #8 Tekrardan iyi günler, istediğim monitörü sonra alacağım beni tatmin etmesi için 27" fhd monitör alacağım CASPER Excalibur 27'' 200Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync / FreeSync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu güzele benziyor sizce alınır mı?
Tekrardan iyi günler, istediğim monitörü sonra alacağım beni tatmin etmesi için 27" fhd monitör alacağım CASPER Excalibur 27'' 200Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync / FreeSync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu güzele benziyor sizce alınır mı?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.086 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #9 1080p alacaksanız 24'' daha mantıklı olacaktır. Ayrıca IPS panel tercih etmenizde ısrarlıyım.
Senna Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 127 22 Haziran 2023 #10 KafadanKontak dedi: 1080p alacaksanız 24'' daha mantıklı olacaktır. Ayrıca IPS panel tercih etmenizde ısrarlıyım. Genişletmek için tıkla... Önerdiğin bir model var mı 1 saat içinde almam lazım elimde 5 bin bütçem kaldı.
KafadanKontak dedi: 1080p alacaksanız 24'' daha mantıklı olacaktır. Ayrıca IPS panel tercih etmenizde ısrarlıyım. Genişletmek için tıkla... Önerdiğin bir model var mı 1 saat içinde almam lazım elimde 5 bin bütçem kaldı.