28 bin TL'ye Galax RTX 5070 alınır mı?

Bütçe
25-30

436342

Hectopat
Evet dediğim gibi 28 bin liraya alınır mı?

Daha fazla fiyatı iner mi? Ona göre alacağım daha çok pahalanmadan. İşlemci olarak Ryzen 5 7500F düşünüyorum, ısınma sorunum olmaz sıvı soğutma almayı düşünüyorum ve kasam Cooler Master H500 sizce Galax markası alınır mı? 2 fanlı modeli.

İncehesap indirimleri vs. denk gelir mi yani yoksa dip fiyat bu mudur?

Dosya Ekleri

• IMG_2281.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
N11 bazen kampanya yapıp komisyon oranlarını düşürüyor. Geçenlerde İnno3D RTX 5070 bu sayede 25.600 TL'e kadar düşmüştü beklenebilir.

N11 bazen kampanya yapıp komisyon oranlarını düşürüyor. Geçenlerde INNO3D RTX 5070 bu sayede 25.600 TL'e kadar düşmüştü beklenebilir.

Bir anda 30 binden aşağıya alamazsam peki o zamanda benim için sıkıntı olur nasıl yapsam acaba. İlk önce anakart işlemci ve RAM'i alıp sonra mı ekran kartı alsam acaba elimde 1660 Ti var şu an halihazırda idarelik kullanabilirim.

Ben de bakiyorum 5070. giris seviye gigabyelar 30 filan, globalde de fiyatlar dusuyor sanirim, Galax gulux muluxa oyle garip paralar vermeye gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…